Randstad Groep Nederland3 en 4 mei 2018 Hoofdkantoor Amsterdam Aanmelden vóór maandag 19 maart

Een uniek inkijkje krijgen bij dé HR-organisatie van Nederland, zonder dat je er daadwerkelijk werkt? Dat kan als je deelneemt aan de business course van Randstad Groep Nederland. Tijdens een volledig verzorgd programma maak je op een bijzondere manier kennis met ons bedrijf en vergroot je tegelijkertijd je kansen op een baan als management trainee. Fast forward >> your future!

Isabelle Rijsterborgh over de business course bij Randstad Groep

"Wellicht heb je nog geen idee wat je na je studie wilt gaan doen. Doe dan mee aan de business course van Randstad Groep Nederland. Door mijn deelname ben ik erachter gekomen wat ik zocht in een toekomstige baan. Voor mij is dat werken bij een commercieel bedrijf, maar wel waar de mens centraal staat. Tijdens de business course kan je in twee dagen ervaren hoe het is om bij Randstad Groep Nederland te werken.”

Speciaal voor veelbelovende wo-laatstejaars of net afgestudeerden organiseren wij de business course. In twee dagen doorloop je een intensief programma met onder andere:

  • een denktank waarin je wordt uitgedaagd mee te denken over een strategisch vraagstuk bij een echte klant.
  • professionele begeleiding van een coach én een persoonlijk feedbackrapport dat inzicht geeft in je talenten en ontwikkelpunten.
  • informele diners, borrels en activiteiten om uitgebreid je toekomstige nieuwe collega's te ontmoeten, waaronder huidige management trainees, managers én directeuren die bij Randstad Groep Nederland werken.
  • een goede kans om door te stromen in een versneld sollicitatietraject voor een startersfunctie óf het management traineeship binnen Randstad Groep Nederland.

jouw persoonlijke feedbackrapport

Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling staan centraal tijdens de business course én in het voortraject. Gedurende de business course word je gecoached door management trainees en loopbaanadviseurs. Het resultaat: een persoonlijk feedbackrapport waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Tevens heb je door deelname aan de business course een goede kans op een plek in het management traineeship bij Randstad Groep Nederland.

Interesse in de business course? Check eerst de aanmeldprocedure en selectiecriteria. Lees ook de ervaringen van management trainees die Randstad Groep Nederland leerden kennen via de business course! Ze geven jou een indruk van wat je kunt verwachten.

Aanmelden business course eerstvolgende deadline:

aanmelden vóór: maandag 19 maart
business game: maandag 16 april
business course: donderdag 3 mei en vrijdag 4 mei