NCOI Groepwoensdag 18 april 2018 Hoofdkantoor NCOI

Wil jij weten wat er bij komt kijken om jaarlijks 200.000 studenten en cursisten op te leiden? Dat komt goed uit! In maart en april organiseert NCOI twee businesslunches (inhouse).

Tijdens deze businesslunch laat onze oprichter en CEO, Robert van Zanten, je zien hoe NCOI is uitgegroeid van een kleine onderneming naar de grootste opleider van werkend Nederland. We laten je zien hoe NCOI er vandaag de dag uit ziet. Tijdens de lunch kun je op een informele manier kennis maken met een aantal trainees, recruiters en young professionals van NCOI. Je kunt met al jouw vragen bij hen terecht.

Kortom, de businesslunch is de ideale mogelijkheid om op een informele en ontspannen manier kennis te maken met NCOI.

Doelgroep, datum en tijd

  • Doelgroep: wij organiseren deze businesslunch voor 3e jaar bachelor en master studenten in de richting bedrijfskunde, bedrijfseconomie of finance (of studies in vergelijkbare richting).
  • Datum: de businesslunches vinden plaats op 21 maart en woensdag 18 april
  • Tijd: 11.00 uur tot 14.00 uur

Meer informatie of aanmelden?

Wil jij aanwezig zijn bij deze lunch? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar recruitment@ncoi.nl met daarbij jouw CV.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Femke Looijenga of Bart van Roosendaal via recruitment@ncoi.nl of via 035-7506101.