Capgeminidonderdag 4 januari 2018 Capgemini, Utrecht

Op 4 januari aanstaande organiseert Capgemini weer een Capgemini XperienceDay voor Young Professionals (0-2 jaar werkervaring).

Het gevoel dat je hebt bij een organisatie is belangrijk als het gaat om de keuze voor een baan. Daarom organiseren wij de Capgemini XperienceDay. Je kunt op deze dag zelf ervaren, kennismaken en beleven wat Capgemini voor organisatie is.

Proef de sfeer en ervaar wat je bij Capgemini allemaal kunt doen en leren

De Capgemini XperienceDay is er speciaal voor jou. Wij weten als geen ander dat naast een inhoudelijk interessante functie het gevoel bij de organisatie meetelt in je keuze. Wij bieden je daarom de mogelijkheid zelf te beleven hoe het er bij ons aan toegaat: wat voor mensen hier werken, wat de sfeer is binnen ons bedrijf, wat de cultuur is en wat een consultant precies doet?

Wij behandelen een aanmelding voor een XperienceDay als een potentiƫle sollicitatie. Aan de hand van je cv en motivatie kijken wij welke mogelijkheden en aansluiting wij voor jou zien binnen onze organisatie, zodat je indien gewenst na de XperienceDay kunt solliciteren. Je krijgt hierover bericht van onze recruiters.