PwCdonderdag 14 december 2017 Kantoor Arnhem

Je gaat je laatste fase van je studie in en wilt je scriptie schrijven over de veranderingen in het beroep van de accountant door maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Je wilt ontdekken welk scriptieonderwerp bij je past en waar jij onderzoek naar wilt doen! Meld je aan voor de scriptie inspiratiemiddag bij ons op kantoor en zorg voor een goede start.

Wie ben je?

  • Je volgt een WO opleiding richting accountancy
  • Je zit in de laatste fase van je bachelor- of masteropleiding
  • Je wilt je scriptie schrijven over de auditpraktijk
  • Je bent op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar je jouw afstudeerscriptie kan schrijven

Hoe ziet het programma eruit?

We ontvangen je graag vanaf 16:00 uur op ons kantoor en starten met een inspirerende spreker die je alles gaat vertellen over de trends en ontwikkelingen in het accountancyvak. Vervolgens gaan we aan de slag in diverse workshop en ga je samen met medestudenten, pwc’ers en stagiaires brainstormen over mogelijke scriptieonderwerpen die hierop aansluiten. Denk aan big data, continious assurance, blockchain en sustainability. Gedurende deze scriptie inspiratiemiddag heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen, krijg je advies en kan je meer te weten komen over hoe het is om af te studeren bij PwC. De middag wordt afgesloten met een rondleiding door kantoor en een gezellige borrel!

Meld je nu aan!

Wil jij inspiratie op doen en kijken of een afstudeerstage bij PwC misschien iets voor jou is? Kom kennismaken en meld je aan voor onze sessie bij ons op kantoor in Arnhem! Aanmelden kan tot uiterlijk 3 december door jouw CV te uploaden via deze pagina. Vragen?