Sogetimaandag 23 april 2018 Sogeti Vianen

Ben jij gek op techniek of al jaren in de ban van alles wat de digitale wereld te bieden heeft? Maar twijfel je of de IT wel echt iets voor jou is. Schrijf je dan in voor onze speciale meeting Diversiteit & Technologie.

Op maandag 23 april kun je zelf ervaren wat jij kan betekenen in het digitale werkveld, welke vraagstukken je kan oplossen, welke producten je kan maken, wie je collega’s zijn en wat voor carrièremogelijkheden je hebt. Een workshop en een forumdiscussie helpen je om de juiste keuzes te kunnen maken. Nu en in de toekomst. En natuurlijk zijn onze vrouwen er ook. Nadia Boudewijn, Cheryl van Heyningen en Kristel Beekmans vertellen jou over hun keuzes en ervaringen. En hoe zij het verschil maken in IT.

Programma
17.00 – Ontvangst mét catering
18.00 – Opening en welkom door Mandy Sol - HR Talentmanager en Diversiteitsambassadeur
18.10 – Cheryl van Heyningen over haar carrière in de IT
18.30 – Marco van den Brink, Chief Operating Officer bij Sogeti over waarom werken in de IT zo leuk is – ook voor vrouwen!
18.45 – Onze eigen College tour: vraag Kristel Beekmans en Nadia Boudewijn het hemd van het lijf over werken in de IT.
19.10 – Pauze
19.20 – Workshop met Esther Mollema, oprichter van Direction Europe en het HPO Center, over hoe je je staande houdt in een mannenwereld. Je krijgt handvatten die jou helpen bij je zoektocht naar je eerste baan.
20.20 – Forumdiscussie met alle deelnemers
20.45 – Borrelpraat

Inschrijven
Schrijf je nu in voor 23 april en verzeker je van een plek. We hebben plaats voor 80 enthousiaste meiden. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond.