De kracht van de combinatie van Employer Branding en Recruitment.

Omdat employer branding en recruitment hand in hand gaan, biedt Your Talent Group voordelige alles-in-een pakketten die u zowel helpen met het opbouwen van uw werkgeversreputatie als met het behalen van uw wervingsdoelstellingen.

Voordelige combinatiepakketten; multimediale employer branding inclusief werving.

Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft Your Talent Group kant-en-klare combinatiepakketten voor u samengesteld. Zo is in één klap duidelijk wat de kosten zijn en welke diensten u daar allemaal voor terugkrijgt. Een voordelige alles-in-een oplossing voor zowel employer branding als directe werving.

Geen waste. Alleen effectief bereik en gegarandeerd resultaat.

Met deze pakketten biedt Your Talent Group een unieke vorm van employer branding met een groot en gericht bereik, zowel persoonlijk als online, waardoor uw werkgeversmerk versterkt en tegelijk het aantal kwalitatieve kandidaten voor uw vacatures toeneemt. Altijd met gegarandeerd rendement.
Onze pakketten

Pakket 1: Employer Branding

Pakket-inhoud:

Offline (persoonlijk, frequent) én online communicatie van uw werkgeversmerk met als doel het onbeperkt matchen van hoogopgeleid talent met uw organisatie en al uw carrièremogelijkheden.

  Offline Employer Branding via De Carrièrebus:

De Carrièrebus helpt uw organisatie met het vergroten van haar naamsbekendheid als werkgever en brengt uw carrièremogelijkheden persoonlijk en vanuit een onafhankelijke rol onder de aandacht bij schaars, hoogopgeleid talent op (o.a. bedrijvendagen op) alle universiteiten en hogescholen (ca 65 keer per jaar).

  Online Employer Branding via de platformen:€ 6500,-

Pakket 2: Werving- en selectie

Pakket-inhoud:

  Werving- en selectietraject:

Werven en selecteren van de geschikte kandidaat voor een vacature naar keuze (uit de doelgroep young professionals met een mbo-, hbo- of universitaire studieachtergrond);

  • Maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd;
  • Voor alle functies uit de richtingen marketing, communicatie, sales, HR, finance, techniek en ICT;
  • Inclusief eerste selectiegesprekken en referentiechecks.

  Uw voordelen:

  • Volledige werving- en selectie;
  • Snellere invulling van uw vacature(s);
  • Meer naamsbekendheid als werkgever;
  • Young professionals die direct beschikbaar zijn;
  • Capaciteits-/ tijdsbesparing;
  • Aantrekkelijk vast bedrag;
  • Gegarandeerd resultaat.


€ 6500,-

Pakket 3: Combinatiepakket

Pakket 1 + Pakket 2: offline én online employer branding plus onbeperkt werven van hoogopgeleid talent voor al uw carrièremogelijkheden inclusief een werving- en selectietraject voor een vacature naar keuze (young professional met maximaal 5 jaar werkervaring na afstuderen).


€ 9500,-

Maatwerk

In geval van een werving- en selectietraject van een kandidaat met meer dan 5 jaar werkervaring na afstuderen wordt een fee berekend op basis van een percentage van het bruto jaarsalaris. Pakket 1 wordt direct na de plaatsing zonder extra kosten in werking gesteld.


Op aanvraagDeze werkgevers gingen u o.a. voor:Wat studenten over ons zeggen

“Gedurende het carrière-evenement werden door diverse multinationals uit de financiële en bancaire sector o.a. workshops georganiseerd voor Nederlandse en internationale studenten. Een van de hoogtepunten van de dag was het carrière-advies dat De Carrièrebus gaf aan lange rijen Masterstudenten. Erg waardevol advies en goede inzichten van inspirerende en oprechte ondernemers!”

Bas Henckens (student, Universiteit Maastricht)

“Tijdens mijn bestuursjaar heb ik enkele evenementen georganiseerd waarbij ik heb samengewerkt met De Carrièrebus. Iedere keer weer werd ik verbaasd door hun professionaliteit en enthousiasme. Van het begin van de ochtend tot aan het einde van de middag waren zij even behulpzaam en namen ze uitgebreid de tijd om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik ken meerdere studenten die enorm veel profijt hebben gehad van hun expertise en behulpzaamheid en zelf behoor ik ook tot die groep.”

Kay van Zonderen (Financieel Management Trainee, Achmea)


“De Carrièrebus checkte in oktober 2015 mijn cv tijdens een recruitment event. Nu, bijna anderhalf jaar later, heb ik nog steeds nauw contact met ze en beschouw ik hun als mijn mentor in alles wat ik doe omtrent studie en werk. Günay is een karakter mens, iemand die al je werkervaring en studieresultaten opzij zet en eerst kijkt naar wie jij als mens bent. Volgens haar haal je het beste uit jezelf wanneer je dingen doet in een omgeving waar jouw normen en waarden bij aansluiten.”

Daniel Langerveld (student, TU Eindhoven)

“De Carrièrebus creëert een vertrouwd gesprek waar je in alle openheid kan spreken, en weet vervolgens snel de situatie in te schatten en feilloos (opbouwende) kritiek te geven. Ze hebben oprechte interesse en zijn tegelijkertijd eerlijk en verfrissend. De feedback op doorgevoerde wijzigingen en ideeën later blijft snel en persoonlijk. Hun oprechte en zeer kundige advies is zeker aan te raden.”

Alexander van ’t Hof (student, Erasmus Universiteit)


“Tijdens de Recruitment Days in Groningen heb ik de workshop Non-Verbale Communicatie van De Carrièrebus gevolgd. Een onwijs leuke training. De communicatie met De Carrièrebus voelde heel erg vertrouwd en alle mensen die ik heb gehoord over Your Talent Group konden alleen maar vanuit waardering spreken. Ik hoop in de toekomst nog eens met YTG in aanraking te komen en raad iedereen het aan om contact met ze op te nemen als je een sparringspartner zoekt die oprecht meedenkt over jouw toekomst.”

Laurien Meijer (student, Rijksuniversiteit Groningen)

“Tijdens de Maastricht Business Days heb ik veel tips en advies gekregen om mijn cv beter te maken van De Carrièrebus. Daarbij hebben ze mij ook veel nuttige suggesties gegeven waar ik verder kon kijken naar een mogelijk traineeship. Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ik De Carrièrebus tegen ben gekomen!”

Janneke Verhaegh (student, Universiteit Maastricht)Wat anderen over ons zeggen

“Persoonlijk betrokken en altijd bereid om proactief mee te denken. Met hun creatieve, authentieke en open mindset verbinden ze ons met interessante toekomstige werknemers. Zeker een toegevoegde waarde voor onze werving!”

Floor Philippen (Recruiter bij Calco)

“Het originele concept van De Carrièrebus heeft er voor gezorgd dat we op een andere manier bij onze doelgroep onder de aandacht komen en blijven”

Judith van Tongeren (Coördinator Werving & Selectie bij Antea Group)