Amsterdam 32 uur HBO/WO ABN AMRO

Werk jij mee om onze bank innovatiever te maken? Met jouw expertise werk je mee aan het helder communiceren van waardevolle boodschappen. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je bent een creatieve en onafhankelijke persoonlijkheid en je bent gepassioneerd waar je voor staat. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te verzinnen en op te pakken en bent helemaal thuis in social media. Je leert om interne- en externe communicatie toe te passen binnen een Corporate organisatie en krijgt veel ruimte voor eigen initiatieven. Je hebt ervaring met Adobe Creative Cloud software zoals Illustrator, Photoshop & Premiere Pro. Daarnaast ben je niet onbekend met tools zoals Sketch en Invision. Je beschikt over een portfolio en  je kunt toelichten hoe je tot bepaalde oplossingen bent gekomen. 

Je werkomgeving

Lever een substantiële bijdrage aan de innovatieve kracht van ABN AMRO en het bereiken van een leidende positie in de markt. Wat wij bieden is een inspirerende werkomgeving die vernieuwend is en gedreven wordt door mensen met passie bij onderwerpen die voor ons allen relevant kunnen zijn. Een werkomgeving waarin cocreatie een absolute vanzelfsprekenheid is en waar het groeps succes belangrijker is dan individueel succes. Een afdeling die zich bekommert om de lange termijn gezondheid van de organisatie en daar invuling aan geeft door een experimenteer en innovatieve cultuur te stimuleren en initiatieven die daar aan bijdragen te organiseren en te faciliteren.

Je profiel

Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.  Je hebt verstand van Design en Communicatie. Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en je bent altijd op zoek naar het derde alternatief. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te verzinnen en op te pakken en bent helemaal thuis in social media. Je leert om interne- en externe communicatie toe te passen binnen een Corporate organisatie en krijgt veel ruimte voor eigen initiatieven.  Je hebt ervaring met Adobe Creative Cloud software zoals Illustrator, Photoshop & Premiere Pro. Daarnaast ben je niet onbekend met tools zoals Sketch en Invision. Je beschikt over een portfolio en  je kunt toelichten hoe je tot bepaalde oplossingen bent gekomen. 

We bieden

Wat wij bieden is een inspirerende werkomgeving die vernieuwend is en gedreven wordt door mensen met passie bij onderwerpen die voor ons allen relevant kunnen zijn. Een werkomgeving waarin cocreatie een absolute vanzelfsprekenheid is en waar het groeps succes belangrijker is dan individueel succes. Een afdeling die zich bekommert om de lange termijn gezondheid van de organisatie en daar invuling aan geeft door een experimenteer en innovatieve cultuur te stimuleren en initiatieven die daar aan bij dragen te organiseren en te faciliteren.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Romee Dorsteen Romee.dorsteen@nl.abnamro.com

Delen: