ABN AMROAmsterdam HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Als stagiair(e) ben je volledig part of the Employer Branding team. Dit team houdt zich bezig met het intern en extern positioneren, uitdragen en verstevigen van het werkgeversmerk van ABN AMRO.

Daarnaast begeleiden wij de campagnes voor de werving van de beste starters, trainees en professionals. In toenemende mate gebruiken we Social Media en staan we 24/7 in contact met de wereld. Zenden alleen is niet voldoende, we willen veel meer de dialoog aangaan met onze doelgroepen en hen relevante content aanbieden. Weet jij hoe je dit slim aanpakt?

Je werk

Als stagiair(e) richt je je voornamelijk op Social Media, content marketing en arbeidsmarktcampagnes. Je denkt actief mee over hoe we ABN AMRO als werkgever bij verschillende doelgroepen aantrekkelijk kunnen maken en hoe we ons Employer Brand kunnen versterken. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kalender voor de ‘werken bij’ Social Media kanalen. Daarnaast heb je een actieve rol in het bedenken en creëren van content voor o.a. Facebook, Instagram en LinkedIn. Je hebt de mogelijkheid om jouw creatieve ideeën te bespreken met een reclamebureau. Je werkt nauw samen met onze stagiaire voor het ontwikkelen van content voor de Be Your Best community.  Wij zijn benieuwd naar jouw creativiteit, frisse blik en kennis.

Je werkomgeving

Je werkt in het hart van de afdeling Talent Attraction in het team Employer Branding, Sourcing & Community Management. Dit team bestaat uit verschillende enthousiaste collega’s: Marketing Specialisten, Talent Acquistion Specialisten en Talent Sourcers. Het team heeft als doelstelling de beste talenten voor ABN AMRO te vinden en aan zich te binden. Onze ambitie is om verder te bouwen aan het werkgeversmerk van ABN AMRO en onze talent community, waar jij als stagiair(e) een wezenlijke bijdrage aan kunt leveren.

Je profiel

Je bent een enthousiaste en initiatiefrijke student, vanzelfsprekend actief op meerdere Social Media kanalen en je wilt alles uit je stage halen. Je volgt een HBO/WO opleiding in bijvoorbeeld de richting Marketing & Communicatie, Bedrijfseconomie, Media Management, Digitale Communicatie of Journalistiek en je zit minimaal in het derde jaar van je studie. Check je profiel:HBO of WO denkniveau het liefst met een marketing- of communicatieachtergrond;Interesse in en kennis van de do’s en dont’s op sociale kanalen, zoals Facebook, YouTube, Snapchat, Instagram en LinkedIn;

  • Je bent leergierig en weet van doorpakken;
  • Je vindt het leuk om teksten te schrijven voor diverse middelen;
  • Een teamplayer, oplossingsgericht en creatief;
  • Een sterke persoonlijkheid die zich verder wil ontwikkelen en niet bang is voor zelfreflectie;
  • Ervaring met Photoshop is een pre;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Je bent op korte termijn beschikbaar om een aantal maanden deel uit te maken van ons leuke team.Het betreft hier een meewerk/ Bachelor stage: Minimaal 4 maanden beschikbaar. Startdatum in overleg, maar bij voorkeur vanaf februari 2019.

We bieden

Een super leuke stage in een dynamische omgeving,  waar je veel leert en feedback krijgt van een  betrokken team. Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent en theoretische kennis in de praktijk toe te passen  en jezelf te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert inhoudelijke en sociale evenementen waar je andere stagiaires en de bank goed leert kennen.

Interesse?

Is deze stage jouw op het lijf geschreven en hebben we je enthousiast gemaakt? Voor meer informatie, kan je contact opnemen met Maarten Bokhoven via maarten.bokhoven@nl.abnamro.com of 06 -22384048. Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature! Wij maken graag kennis met je.

Direct solliciteren

Doorlopend