ABN AMROAmsterdam 32 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Lijkt het jou leuk om ons studenten & starters platform Be Your Best verder te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die gave content maakt zoals vlogs, blogs, infographics en artikelen.

Daarnaast werk je ook mee aan de branding van het platform, heb jij leuke ideeën voor onze campagne? Je maakt deel uit van het Talent Attraction team. Dit team houdt zich bezig met het intern en extern positioneren, uitdragen en versterken van het werkgeversmerk van ABN AMRO. Daarnaast richten wij ons op het werven van de beste starters, young professionals en professionals. Een nieuwe manier om jong talent en starters aan te trekken is de Be Your Best community. Een jong platform waar wordt gefocust op persoonlijk ontwikkeling en oriëntatie op de arbeidsmarkt. Neem alvast een kijkje op Be Your Best.

Je werk

Als stagiair(e) denk je actief mee over hoe we via de Be Your Best community de jongeren doelgroep een kickstart kunnen geven aan hun (beginnende) carrière. Daarnaast help je mee aan het versterken van het Employer Brand van ABN AMRO. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en schrijven van content voor deze community en betrokken bij de doorontwikkeling van het platform. Je hebt de mogelijkheid om jouw creatieve ideeën uit te werken en schakelt met de ambassadeurs van het platform. Ook denk je mee over de promotie en marketing van het platform bij de doelgroep. Wij zijn benieuwd naar jouw creativiteit en ideeën!

Je werkomgeving

Je werkt op de afdeling Talent Attraction. Dit is een jong en dynamisch team binnen HR met als doelstelling de beste talenten voor ABN AMRO te vinden, verbinden en behouden. Onze ambitie is om verder te bouwen aan het werkgeversmerk van ABN AMRO en onze talent community, waar jij als stagiair(e) een wezenlijke bijdrage aan kunt leveren. We werken 'agile': dus in multidisciplinaire teams. Zo krijg jij de kans om met veel verschillende mensen samen te werken en snel een zakelijk netwerk op te bouwen.

Je profiel

Je bent een enthousiaste en initiatiefrijke student en je wilt alles uit je stage halen. Je volgt een HBO of WO opleiding in bijvoorbeeld de richting Marketing & Communicatie, Bedrijfseconomie, Media Management, Digitale Communicatie of Journalistiek en je zit minimaal in het derde jaar van je studie.Check je profiel:

  • HBO of WO denkniveau het liefst met een marketing- of communicatieachtergrond;
  • Interesse in het schrijven en bedenken van content;
  • Je hebt leuke en creatieve ideeën over promotie en marketing;
  • Je bent leergierig en weet van aanpakken;
  • Je vindt het leuk je bezig te houden met het doorontwikkelen van een jong carrière platform;
  • Je bent een teamplayer, oplossingsgericht en creatief;
  • Je hebt een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt affiniteit met analytics
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

 Specifieke startdatum in overleg.

We bieden

Een super leuke stage in een dynamische omgeving, waar je veel leert en feedback krijgt van een  betrokken team. Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. We investeren veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent en theoretische kennis in de praktijk toe te passen en jezelf te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen.Help jij ons om van Be Your Best een succes te maken?

 

Direct solliciteren

Doorlopend