ABN AMROAmsterdam 32 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Deze stage geeft je de mogelijkheid te werken in een internationale omgeving, en geeft je tevens snel inzicht in de financiële markt. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Wij zoeken een gemotiveerde en initiatiefrijke stagair die het Value and Proposition team Advice and Discretionair team versterkt door operational mee te draaien in verbeter initiatieven en projecten op het gebied van beleggingsadvies en vermogensbeheer. In deze rol kun je veel leren over de beleggingswereld binnen ABN AMRO Internationaal alsmede het toepassen van wet en regelgeving. 

Het Grid Investments Value Proposition Advice and discretionair team bestaat uit circa 9 mensen.    

Je werkomgeving

Het Grid Investments valt onder Private banking Internationaal en is werkzaam voor 4 landen, Nederland, Belgie, Frankrijk en Duitsland. Een omgeving die continue in verandering is, als gevolg van wettelijke wijzigingen, maar ook door harmonisatie over de landen heen. 

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Je profiel

Ben jij een jong initiatiefrijk en ambitieus talent die het Grid Investments verder wil helpen in het continue verbeteren?

Check je profiel

Wij zoeken; 

  •  Een HBO/WO student in de tweede helft van zijn/haar studie, die werkervaring op wil doen in een dynamische omgeving van de bank 
  •  Iemand met natuurlijke nieuwsgierigheid, analytisch en de theorie kan vertalen naar de praktijk 
  •  Iemand met goede communicatieve vaardigheden en de 'waarom vraag' durft te stellen 
  •  Uitgebreide kennis van Excel, Word en Powerpoint- Kennis van talen

We bieden

ABN AMRO investeert veel in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen. Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms ‘nee’ als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Direct solliciteren

Doorlopend