ABN AMROLandelijk 36 uur HBO/WO MASTER

Met jouw expertise ondersteun je de bankiers optimaal tijdens hun dagelijkse werkzaamheden! Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je.

Je werk

Jij zorgt dat de Private Bankers en specialisten zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden, door hen te ondersteunen in diverse werkzaamheden. Want: onze klanten en hun belangen staan altijd centraal.
Jouw dag? Jij bereidt klantgesprekken voor en verzorgt de afhandeling ervan. Daarnaast zul je de komende periode veel werkzaamheden verrichten op het gebied van relatiebeheer.

Je werkomgeving

Jij gaat werken op één van onze locaties in Nederland samen met de enthousiaste collega’s daar. Het startmoment van deze stages is september t/m februari 2018 (36 uur per week). Afwijkende periode in overleg mogelijk.

Je profiel

Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend, stressbestendig, flexibel en niet bang om hard te werken. Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je vindt risicomanagement interessant en wilt hier graag jouw steentje aan bijdragen. Je collega’s en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!Check je profiel!

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen;
  • Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift;
  • Je bent zelfstandig, enthousiast en nauwkeurig;
  • Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding;
  • Je hebt kennis van het officepakket;
  • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar.

We bieden

ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is in 2016 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland.Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. We bieden een marktconforme stagevergoeding en een goede begeleiding.

Interesse?

Wij zijn benieuwd naar jou! Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Sheryl Mahesh (076-5279612), haar email adres is abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com. Gelieve het vacaturenummer in je sollicitatie vermelden. We maken graag kennis met je.

Direct solliciteren

Doorlopend