ABN AMROAmsterdam 0-2 jaar HBO/WO

Ben jij die gedreven talentvolle starter en ben je op zoek naar een flitsende start van je carrière? Pak het dan meteen goed aan en begin bij ABN AMRO. Ontdek door werk en opleiding te combineren waar jouw echte talent zit!

Je werk

Je komt net uit de studiebanken! Dus waarom niet meteen al jouw fris opgedane kennis inzetten in het vakgebied van jouw keuze? Jezelf laten inspireren, je laten uitdagen tot het maximale. Doordat je werkt met experts zorg je ervoor dat je jezelf scherp houdt en elke dag een beetje beter wordt. Naast een inhoudelijke ontwikkeling wil je op persoonlijk vlak natuurlijk ook niet stil staan. Daarom volg je tijdens je werk een persoonlijk ontwikkelprogramma. Vanaf dag één is het zeer zeker intensief, krijg je veel verantwoordelijkheid en worden je competenties zoals wendbaarheid, zelfreflectie en zelfsturend vermogen uitvoerig op de proef gesteld. Ga mee en ontdek!

Je werkomgeving

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Je profiel

Je bent net of bijna afgestudeerd van je HBO of WO opleiding, hebt maximaal 2 jaar werkervaring en staat aan het begin van belangrijke carrière keuzes. Met een flinke dosis gedrevenheid en ambitie creëer jij zelf jouw kansen. Je bent zelf-startend en nieuwsgierig. Je gaat voor de hoogst haalbare kwaliteit en je weet onze verwachtingen en vooral die van onze klant te overtreffen. Kortom: jij wilt echt wat doen met de kwaliteiten die je in je hebt.

We bieden

We bieden je meer dan een vliegende start van jouw carrière alleen. Het werken als young professional bij ABN AMRO geeft je een podium voor jouw talent, een sociaal actief netwerk van vakidioten en experts en - ook niet onbelangrijk - veel lol. En ben jij zodra jouw traject is afgerond net zo blij met ons als wij met jou? Dan zien wij jou graag blijven. Naast een uitdagend traineeship en persoonlijke begeleiding bieden we je meer:

  • Een goed basissalaris, met 13de maand en vakantiegeld
  • Opleidingsbudget
  • Werken in het business district van Amsterdam
  • Aantrekkelijke pensioenregeling
  • OV Businesskaart (die je ook privé mag gebruiken)
  • Flexibele werktijden
  • Een super inspirerende en motiverende werksfeer

Interesse?

Tof! Je kunt je begin 2018 weer inschrijven voor ons traineeship.
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe programma's en inschrijfmomenten, laat dan alvast je CV en motivatiebrief achter. Vertel in je motivatiebrief waarom jij graag bij ABN AMRO wil werken en waar jouw interesses liggen. Wij sturen jou een bericht wanneer de nieuwe startdata bekend zijn en je kunt solliciteren voor deelname.

Wil jij jezelf nog beter leren kennen en investeren in je carrière door je talent verder te ontwikkelen? Dan is de Be Your Best community wellicht interessant voor jou!Kickstart je toekomstige carrière en check voor meer info www.beyourbest.community. Je kunt hier ook (gratis) je account aanmaken. Volg ons ook op facebook (werkenbijabnamro) en op twitter (werken_abnamro).

Direct solliciteren

Doorlopend