ABN AMRORotterdam 32 uur HBO/WO MASTER

Je wilt in een team werken en zo problemen oplossen en een kijkje nemen in de wereld van Private Banking. Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Deel jij onze kijk op bankieren en ondernemen? Vertel jouw verhaal, wij zijn benieuwd. Als je goed bent, kun j...

Je werk

Tijdens je meewerkstage bij ABN AMRO MeesPierson te Rotterdam, het private banking onderdeel van ABN AMRO, zal je veel bezig zijn met verschillende projecten. Hierbij zal je gevarieerde werkzaamheden verrichten waarbij de nadruk ligt op risicobeheersing en risicomonitoring met betrekking tot beleggen. Wij verwachten van jou dat je pro-actief meedenkt, (mogelijke) knelpunten signaleert en hiervoor oplossingen bedenkt. Tijdens je stage werk je nauw samen met de collega' s van de afdelingen Private Banking, Beleggen en de Administratieve organisatie.

Je werkomgeving

Je gaat werken in Rotterdam samen met enthousiaste collega’s daar. De stage start in principe in september 2017, voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden voor 4 of 5 dagen in de week. Afwijkende periode in overleg mogelijk.
 

Je profiel

Je bent een gemotiveerde student met organisatietalent en interesse voor de drijfveren van klanten. Assertiviteit, integriteit en service, zijn eigenschappen waar jij je in kan vinden en waar je collega’s op kunnen bouwen. Je bent een teamspeler die daarnaast ook zelfstandig werk kan uitvoeren. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Kennis van MS Office en Excel behoren tot je kernvaardigheden. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!Check je profiel! We bieden je veel kansen, dus stellen we ook eisen.

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent proactief
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een duidelijke motivatie voor de financiële sector
  • Je bent nauwkeurig, zelfstandig, stressbestendig
  • Je beschikt over goede kennis in MS Office en Excel
  • Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar

We bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is in 2016 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu via de onderstaande sollicitatieknop. Richt je sollicitatiebrief en CV, aan Sheryl Mahesh. Gelieve het vacaturenummer in je sollicitatie vermelden. We maken graag kennis met je.

Direct solliciteren

Doorlopend