Achmea als werkgever

Bijna of net klaar met je hbo of universiteit? Of net begonnen met werken? Kijken wat de arbeidsmarkt je te bieden heeft is best spannend. Je staat aan de vooravond van een paar belangrijke veranderingen in je leven. Je zult keuzes moeten maken en misschien het gevoel hebben dat er vervolgens geen weg meer terug is. Gelukkig kunnen young professionals zoals jij zich bij Achmea breed oriënteren op de toekomst. Welkom in onze rollercoaster!

Als grootste zorgverzekeraar zijn we nauw betrokken bij de kwaliteit en de organisatie van de zorg in ons land. De uitdaging waar we voor staan is dat voor 2020 iedereen kan vertrouwen op de beste zorg. We nemen talloze initiatieven en zetten daarmee vernieuwing in gang om de kwaliteit van de zorg te verbeteren en betaalbaar te houden. Jouw bijdrage hierin is van groot belang voor heel veel klanten. Een flinke verantwoordelijkheid dus. Kunnen we die ook aan jou toevertrouwen?

Traineeships & startersfuncties

Om te beginnen bieden we high potentials het Management Traineeship? en het Financieel Management Traineeship aan. Misschien een mooi startpunt voor jou als je net van de universiteit komt, bestuurlijke ervaring naast je studie hebt opgedaan of een tijd in het buitenland bent geweest. Het Talentship Zorginkoop biedt jou, als starter met ambitie voor de gezondheidszorg, de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot professional op een sleutelpositie binnen Zorginkoop.

Misschien heb je geen belangstelling voor bovenstaande trajecten, maar wil je wel een prachtige startersfunctie. Die hebben we met enige regelmaat. Als hbo-er of wo-er met het juiste profiel ben je welkom bij Achmea. We bieden aanstormende professionals interessante vakgebieden – van IT tot actuariaat.

Inhousedag

dinsdag 17 oktober 2017 Achmea Leiden

“De toekomst een stap voor zijn” Achmea is een bedrijf volop in beweging. Tijdens onze inhousedag laten we je graag zien waar wij mee bezig zijn en aan welke uitdagingen jij kunt meewerken als je hier trainee wordt. Neem jij het traineeship van een Achmea trainee een dag over?

Bekijk evenement

15 vacatures bij Achmea

Evenementen

Maak kennis met Achmea op de volgende evenementen:

17okt

Inhousedag

Achmea Leiden dinsdag 17 oktober 2017

Achmea nieuwsberichten

Start in de voorhoede

do 3 november 2016

Ben je bijna of net klaar met je hbo- of universitaire studie? Ontdekken wat de arbeidsmarkt je te bieden heeft is best spannend. ...