AchmeaZeist HBO

Meewerk/afstudeerstage Communicatie & Events-Zeist Binnen het Marketing & Communicatie team van Achmea Investment Management zijn wij per 1 februari op zoek naar een Communicatie held(in) die ons komt ondersteunen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een beweeglijke omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Tijdens je stage werk je mee op de afdeling Marketing & Communicatie. Door de diversiteit aan werkzaamheden die voorbij komen op onze afdeling, leer je tijdens je stage alle facetten van het communicatie vak kennen. We streven ernaar je zo snel mogelijk zelfstandig taken te laten uitvoeren en kleine projecten te coördineren. Zo doe je relevante praktijkervaring op en leer je de organisatie in korte tijd goed kennen. De nadruk zal komen te liggen op het organiseren van events, interne communicatie, het beheren van de website en intranet en social media.
Jij bent: een 3e of 4e jaars hbo of wo student die een voor deze stage relevante opleiding volgt. Bij voorkeur Communicatie of Marketing & Communicatie.

Het profiel

We zoeken een dame/heer die actief in ons team kan meedraaien op alle communicatieactiviteiten. De activiteiten zijn divers, dynamisch en vaak ook ad hoc. Dit vergt specifieke competenties. Omdat het team klein is en het werkaanbod hoog, krijg je al snel volle verantwoordelijkheid voor eigen taken.

  • Je kunt zelfstandig werken en trekt op tijd aan de bel als je ergens niet uitkomt of hulp nodig hebt.
  • Je bent enthousiast, leergierig en sociaal. Omdat je deel gaat uitmaken van een redelijk drukke afdeling, zoeken we iemand die niet verlegen is en stevig in zijn/haar schoenen staat.
  • Je bent nauwkeurig en kritisch op je eigen werk en staat open voor feedback.
  • Je bent proactief, denkt mee en brengt nieuwe ideeën in.
  • Je beschikt over HBO denkniveau en opleiding

Jouw afdeling

Altijd al aan de slag willen gaan bij een vermogensbeheerder? Dit is je kans! Met deskundigheid en passie zetten wij ons elke dag in voor onze klanten: pensioenfondsen, verzekeraars, Achmea, het Centraal Beheer APF en particuliere beleggers via de beleggingsfondsen van Centraal Beheer. Met ruim 200 professionals en met een balansbrede blik beheren we ruim € 100 miljard aan vermogen en bieden we passende pensioen- en vermogensbeheeroplossingen en beleggingsproposities voor de oudedagsvoorziening.

We zoeken een stagiair(e) communicatie voor de afdeling Marketing & Communicatie binnen de kolom Klant & Product. Het is een klein team van 5 mensen, waarvan 2 mensen opgesteld staan voor communicatie. Het team heeft als doel de commercieel directeur te ondersteunen bij het realiseren van zijn doelstellingen voor de organisatie. De werkzaamheden van communicatie zijn heel breed: organiseren van interne en externe events, onderhouden van de website, social media, interne communicatie, intranet, mediabeleid, corporate communicatie, productcommunicatie en woordvoering.

Lijkt dit jou wat? Dan willen wij jou leren kennen. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Wij bieden

We bieden een afwisselende stage binnen de divisie Achmea Investment Management, locatie Zeist. Wij bieden een stagevergoeding van €400 of €450 bruto per maand, afhankelijk van het opleidingsniveau.

Solliciteren en meer weten?

Match?
Word je enthousiast en heb je nu al zin om te beginnen? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Mocht je vragen hebben over het proces kun je contact opnemen met de Campus Recruiter: Kay-lee.hendriks@achmea.nl / 06-22901222. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met: Senior Manager Marketing: Koen.bekker@achmea.nl / 06-83625796

Is de stage niet interessant voor jou, maar mogelijk wel voor je netwerk? Gebruik de share-buttons om de informatie te delen via mail, Twitter, LinkedIn en/of Facebook. Alvast dank!

Direct solliciteren

Doorlopend