AchmeaZeist HBO/WO MASTER

Zoek jij een springplank voor je carrière binnen vermogensbeheer? Trekt het vermogensbeheer management jou, maar weet je nog niet welke kant je op wilt? Heb je passie voor Data en IT?

De functie

Achmea Investment Management deelt haar ambitie graag met gedreven en gemotiveerde talenten. “Learning by doing!” Wij bieden pas afgestudeerden de unieke kans om met alle aspecten binnen het vermogensbeheer kennis te maken. Voor een vermogensbeheerder is het belangrijk om tijdig de beschikking te hebben tot de juiste data. Als Datamanager overzie je dus alle belangrijke processen binnen het vermogensbeheer. Je zorgt ervoor dat je alle aspecten m.b.t. data optimaal en geautomatiseerd verloopt en je bent betrokken bij zowel de dagelijkse operatie als bij projecten.

Het profiel

  • Een (bijna) afgeronde HBO of WO opleiding op bijvoorbeeld Financieel Economisch of Informatiekunde. Heb je geen opleiding in deze richting maar wel affiniteit met Data/IT/Vermogensbeheer, dan zijn wij nieuwsgierig naar jouw motivatie. 
  • Jij wilt aan de slag binnen het vermogensbeheer, maar weet nog niet welke kant je op wilt ontwikkelen. Je bent leergierig en constant op zoek naar het verbeteren van bestaande processen 
  • Als persoon kent je omgeving je als analytisch, stressbestendig en leergierig. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om continue met verbeteringen bezig te zijn. 
  • Je vindt het niet erg om af en toe vroeg te beginnen 

Jouw afdeling

Achmea Investment Management is per 1 januari 2016 de nieuwe naam van de samenvoeging van Achmea Beleggingsfondsen Beheer en Syntrus Achmea Vermogensbeheer. Met een balansbrede blik bieden we hoogwaardige pensioen- en vermogensbeheeroplossingen en beleggingsproposities voor de oudedagsvoorziening. We richten ons zowel op institutionele als particuliere beleggers en op Achmea en haar nieuwe Algemeen Pensioenfonds. Achmea Investment Management, gevestigd in Zeist, beheert meer dan € 100 miljard en telt ruim 200 medewerkers. 
Je gaat werken op de afdeling Functioneel Beheer & Datamanagement. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van alle datavereisten in de systemen. 

Wij bieden

Een geweldige leeromgeving vanuit een baan met afwisseling in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorzieningen en een marktconform salaris. Uiteraard gaan we daarnaast ook met je in gesprek over opleidingen die aansluiten bij jouw ontwikkelplan. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur met als standplaats Zeist.

Solliciteren en meer weten?

Reageer direct via de sollicitatielink en overtuig ons van je ambities en geschiktheid, het is dan aan ons om jou te overtuigen over de mogelijkheden binnen Achmea Investment Management. Voor vragen neem je contact op met Miranda van Zijl Recruiter via 06 2286 7990. 

Een online assessment en een pre employment screening maken deel uit van de selectie. Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van Werving & Selectie partijen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt dan ook niet op prijs gesteld. 

Een specifieke sluitingsdatum is niet van toepassing op deze vacature. We sluiten de vacature wanneer we de nieuwe collega gevonden hebben.

Direct solliciteren

Doorlopend