AchmeaApeldoorn HBO

Ben jij die verzekeringsprofessional met inlevingsvermogen en werk je graag mee aan het ontzorgen van onze klanten? Wil je je graag verder ontwikkelen in je vak? Lees dan gauw verder!

De functie

Als junior schade expert glastuinbouw word je opgeleid en ingewerkt om uiteindelijk zelfstandig schades op glastuinbouwbedrijven te behandelen. Je loopt mee met een ervaren expert die je wegwijs maakt in het vak. Je wordt verantwoordelijk voor schades in voornamelijk Nederland, België en Frankrijk. Bij complexe schades is het motto van de afdeling Expertise: De juiste expert op de juiste plaats. Als expert werk je zelfstandig en vanuit huis.

Het profiel

Als schade expert glastuinbouw heb je: 

  • Een HBO diploma
  • Affiniteit met en kennis van de glastuinbouw sector
  • Binnen 5 jaar een inschrijving als Nivre-expert


Je bent communicatief vaardig en foutloos in woord en geschrift. Je bent daadkrachtig, zelfstandig en klantgericht. Je kunt omgaan met grote financiële belangen zowel in financiële als commerciële zin. Je bent in staat je eigen werk op een efficiënte wijze te organiseren en je hebt een no-nonsense werkmentaliteit. Daarbij heb je overtuigingskracht en ben je in staat je in te leven in de problemen van verzekerde en tegenpartij. Kernwaarden binnen Achmea-expertise zijn klantgedreven, resultaatgericht, professioneel en zelforganiserend. 

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling

Achmea Expertise werkt voor de onder Achmea opererende merken Centraal Beheer, Interpolis, Avero, FBTO en Hagelunie (glastuinbouw buitenland). De afdeling Expertise behandelt claims van bovenstaande merken. Het specialistenteam KPD (kas, plant, dier) waarbinnen jij komt te werken bestaat uit 11 professionals met verschillende specialismen. Het team richt zich vooral op specialistische en complexe schades op het gebied van glastuinbouw, gewassen en veehouderij.

Wij bieden

Een uitdagende baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, vaste eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenvoorzieningen en een marktconform salaris. De uiteindelijke inschaling en hoogte zijn afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring. Het menselijk kapitaal is voor Achmea van grote waarde. Dit betekent voor jou als mogelijke nieuwe collega ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Je werkt volledig vanuit huis. Wij bieden een jaarcontract.

Solliciteren en meer weten?

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Esther Rutters, recruiter, op telefoonnummer (06) 20431786 (stuur gerust een whatsapp of sms bericht indien je de voicemail krijgt). Of solliciteer direct via de “solliciteer” button op deze pagina. 

Een Pre Employment screening en online assessment zijn vaste onderdelen van de selectieprocedure.

Direct solliciteren

Doorlopend