Leeuwarden 0-2 jaar HBO/WO Achmea

Wil jij je ontwikkelen tot Software Engineer Pega waarbij je werkt met de nieuwste technologie op het gebied van de "Next Best Action" voor 4 miljoen klanten? Wij bieden jou die kans!

De functie

Als Yount Talent word je opgeleid tot pakketspecialist op het gebied van Pega, waar je te maken krijgt met de nieuwste technologie op het gebied van decisioning en Next Best Action. Decisioning is de technologie om te bepalen wat de “Next Best Action” voor de klant is, met behulp van adaptive modelling en predictive analytics. Pega Marketing is één van de pakketten die hierin voorop loopt en waar je aan zult werken. Jij krijgt daarmee de kans om voorop te lopen in je vakgebied en mee te werken in een omgeving waar innovatie centraal staat.

Achmea is volop in beweging om haar klanten een Omnichannel beleving te laten ervaren. Om dit goed te kunnen doen zijn we binnen Achmea met een groot verandertraject bezig. Omnichannel betekent voor de klant dat deze op welke manier dan ook in staat moet zijn contact te hebben met ons als Achmea, dat wil zeggen via inbound en outbound telefoon, mail, chat of social media, en dat deze gegevens worden opgeslagen en geanalyseerd om te bepalen wat de beste, gepersonaliseerde en gespecificeerde actie is voor iedere klant. 

Als Pega Software Engineer heb je een belangrijke adviserende, coördinerende en uitvoerende rol in elke fase van een project, van de start- tot en met de beheerfase. Je bent onderdeel van een scrumteam die iedere 3 weken maximale effort zet op het realiseren van nieuwe functionaliteit. 

Jouw dagelijkse activiteiten omvatten onder andere: 

 • Je hebt dagelijk overleg met de Product Owner en Scrum Master, waarbij je direct voortgang kunt boeken voor de klant
 • In de ontwikkelfase van het project zorg je ervoor dat de Pega functionaliteit volgens de ontwikkelrichtlijnen, met in acht name van kwaliteit en snelheid, ontwikkeld wordt
 • Je helpt mee om het Pega team verder te professionaliseren
 • Je deelt jouw specifieke kennis binnen expertteams
 • Je werkt samen met anderen uit de keten, over je grenzen heen kunnen stappen is een must


Heb je nog niet alle kennis en ervaring in huis? Geen probleem! Wij helpen je door vakopleidingen en persoonlijke begeleiding in je dagelijkse werk. 

Het profiel

Als Young Talent Software Engineer Pega heb je;

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een relevante richting en 0-2 jaar ervaring in een IT functie
 • kennis van PEGA 7 (pré) en/of je bent bereid je hierin te specialiseren 
 • affiniteit met programmeren en online marketing
 • kennis  met Agile/Scrum en/of je bent bereid dit te leren.


Verder ben je;

 • een enthousiast teamspeler die bereidt is een stap verder te gaan 
 • leergierig, ondernemend en je hebt oog voor details 
 • in staat de business vraag te vertalen naar een technische oplossing (pré)


Je kunt je gaan specialiseren de wereld van Pega. Tijdens je werk word je intensief begeleid en opgeleid op het gebied van Pega, waardoor jij je  binnen 2 jaar ontwikkelt naar een medior specialist. Binnen het team heb je een 'buddy. Bij deze ervaren collega kun jij met al jouw vragen terecht. Je volgt trainingen en past dit via coaching zelfstandig toe in je werk. Doorgroeien naar een Senior Pega Specialist behoort tot de mogelijkheden. Je neemt hierin wel zelf de regie op je loopbaan en je eigen ontwikkeling!

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt, ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling

Je bent onderdeel van het multidisciplinaire Pega team van Achmea in Leeuwarden. Met dit team dragen leveren wij een grote bijdrage aan de stappen die Achmea zet om de ervaring van klanten via alle communicatiekanalen te verbeteren. Het team bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde collega's (oa Functioneel Ontwerp, testen, lead Architect en een Srummaster) die energie halen uit het neerzetten van nieuwe oplossingen voor Achmea. Hierbij krijg je volop ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. 

Wij bieden

Een gave baan binnen Achmea IT  een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorzieningen en een marktconform salaris. De salarisrange loopt tot maximaal € 3979,- (bruto maandsalaris obv 36 uur per week excl. 13e mnd, vakantiegeld en winstdeling). De functie heeft als standplaats Leeuwarden.  4x9 en thuiswerken is in overleg mogelijk.

Pega is een innovatieve technologie. Achmea biedt jou een goed opleidingstraject, waarbij jij je binnen 2 jaar ontwikkelt als specialist met veel doorgroeimogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Solliciteren en meer weten?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jolanda van Roon, recruiter, 06-27087554  (Whatsapp of bellen) of op jolanda.van.roon@achmea.nl. 

Het selectieproces bestaat uit een online assessment, 1e gesprek en 2e ronde.

Pre Employmentscreening is vast onderdeel van de selectie. De Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair.

Delen:

Solliciteer voor Young Talent Software Engineer Pega - Leeuwarden

Achmeaverplicht veld