AdviestalentAmersfoort 32 uur WO MASTER

In samenwerking met de ICT adviesgroep van Twynstra Gudde zijn we op zoek naar een collega met kennis van en affiniteit met ICT.

Twynstra Gudde geeft advies op het gebied van ICT-strategie, ICT-architectuur, ICT-organisatie en ICT-innovatie. Dit doen ze voornamelijk in de zorgmarkt en in de onderwijsmarkt. De samenwerking tussen Adviestalent en Twynstra Gudde leidt tot een vacature waarbij je een driejarig contract krijgt bij Adviestalent en zo profiteert van het opleidingstraject en onze jong talentcultuur. Daarnaast doe je ervaring op als adviseur in opdrachten bij zowel Twynstra Gudde als Adviestalent. Een mooie combinatie. Na afloop van het 3 jarige Adviestalentraject heb je uitzicht op een contract bij Twynstra Gudde.

Voor deze vacature zoeken wij jonge talenten die voldoen aan de criteria gesteld in onze algemene vacature, met een WO-studieachtergrond in informatiekunde, informatica, kunstmatige intelligentie, ICT & Business, of een vergelijkbare opleiding. Iemand die vanuit de ICT de brug wil bouwen naar een organisatie en het adviesvak.

Doorlopend

Solliciteer voor Adviseur Adviestalent ICT

Adviestalentverplicht veld