Antea GroupAlmere WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

'Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf én een mooie start van je carrière.'

Dit is jouw uitdaging

In het afgelopen decennium heeft er een verschuiving plaatsgevonden van projecten die uitgevoerd werden met een bestek als basis naar projecten met een geïntegreerd contract als basis. Hierbij is de opdrachtnemer zelf verantwoordelijk voor het ontwerp, de uitvoering en de kwaliteit van het project. De opdrachtgever toetst de kwaliteit en betrouwbaarheid van het werk van de opdrachtnemer. Het door Rijkswaterstaat ontwikkelende Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB) wordt algemeen toegepast door overheden om hun infrastructurele projecten te beheersen. Echter toepassing van standaard SCB bij projecten vraagt behoorlijk veel inspanning van het projectteam van zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer. Bij projecten van een beperkte omvang en niet heel complexe projecten dient men zich af te vragen of een compleet opgezet SCB proces wellicht te veel inspanning vraagt. Begin 2015 is binnen Antea Group het Kernteam SCB opgericht. Het kernteam bestaat uit collega's met veel ervaring op het gebied van contractbeheersing en functioneert voor collega's als kennisplatform. De door het team ontwikkelde Werkwijzer SCB "Dynamische contractbeheersing" biedt houvast aan medewerkers door inzicht te geven in de te hanteren aanpak op basis van ervaringen in projecten. De werkwijzer staat dan ook vol met praktische tips en aandachtspunten. Het Kernteam SCB wil haar werkwijzer uitbreiden met een overtuigende visie en aanpak voor SCB voor kleine of minder complexe projecten. Met jouw afstudeeronderzoek lever je een bijdrage aan deze uitbreiding van onze werkwijzer. De ontwikkeling van een te gebruiken afwegingsmodel en best practices zijn voorbeelden van mogelijke onderzoeksonderwerpen.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Aankomende professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze afstudeeropdracht in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria:

  • je bent hbo of wo-student planologie, civiele techniek, (technische) bedrijfskunde, bestuurskunde of je doet een andere passende opleiding;
  • je hebt affiniteit met (het doorgronden van) processen en samenwerkingsvormen;
  • je hebt aanleg voor het schrijven van teksten en vindt het leuk om je boodschap middels beeldmateriaal en lay-out aantrekkelijk te maken;
  • je kunt zelfstandig werken maar overlegt waar nodig;
  • je bent analytisch sterk en hebt kennis van diverse vormen van onderzoek.

Afstuderen bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. We kennen een informele bedrijfscultuur en gaan voor kwaliteit. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding en uitstekende begeleiding.

Antea Group en Contracten

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Het contract is een belangrijk instrument om tot succesvolle projecten te komen. Onze levert hierbij brede ondersteuning aan opdrachtgevende en opdrachtnemende instanties. Dit doen we van RAW-bestek tot geïntegreerd contract, van de voorbereiding tot en met de uitvoering. Onze kracht? Dat is de combinatie van technische kennis met de knowhow van risico-, kosten- en projectmanagement.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse?

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en waarom je wil afstuderen bij Antea Group.

Meer informatie:

Neem contact op met Barbara Evers, telefoonnummer 06 - 53 96 79 72.

Direct solliciteren

Doorlopend