Antea GroupIn overleg HBO/WO

'Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf én een mooie start van je carrière.'

Dit is jouw uitdaging

Je rijdt door het land en ziet overal bouwplaatsen, de bouw heeft de wind weer in de zeilen. Maar hoe worden al deze projecten aangestuurd? In het afgelopen decennium heeft er een verschuiving plaatsgevonden van (infrastructurele) projecten die uitgevoerd werden met een bestek als basis naar projecten met een geïntegreerd contract als basis. Hierbij is de aannemer zelf verantwoordelijk voor het ontwerp, de uitvoering en de kwaliteit van het project. De opdrachtgever toetst de kwaliteit en betrouwbaarheid van het werk van de aannemer. De door Rijkswaterstaat ontwikkelde methode Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB) wordt algemeen toegepast door overheden om hun infrastructurele projecten te beheersen. Antea Group heeft deze methode verder ontwikkeld op basis van praktijkervaring. Een van de diensten die Antea Group aanbiedt naast het opstellen van deze contracten is het verzorgen van de complete uitvoeringsbegeleiding in de realisatiefase. Hierin zijn ook ontwikkelingen te herkennen. Onze opdrachtgevers en ook de aannemers die wij bij hun werkzaamheden toetsen veranderen ook. Een belangrijke vraag is wat de ontwikkelingen in de markt zijn als het gaat om manieren van werken, zowel digitaal binnen als buiten in de bouwput, en hoe wij hier met onze werkwijze bij kunnen aansluiten. En misschien wel beter, hoe wij hier op kunnen anticiperen zodat de kwaliteit van het project hoger wordt. Dit moet leiden tot een 'Visie Uitvoeringsbegeleiding 2022'. Jouw onderzoek vormt de theoretische basis voor deze visie.

Binnen Antea Group staat het Kernteam SCB aan de lat voor de kennisontwikkeling op het gebied van contractbeheersing en borging van die kennis in de organisatie. Met de publicatie van de door het kernteam ontwikkelde Werkwijzer SCB "Dynamische contractbeheersing" is er voor collega's een standaard aanpak met processen en modeldocumenten beschikbaar. Het Kernteam SCB wil met haar werkwijzer ook klaar zijn voor de toekomst en voorop blijven lopen als het gaat om SCB, jouw onderzoek gaat hier dan ook een bijdrage aan leveren. Je standplaats is in overleg te bepalen.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Aankomende professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze afstudeeropdracht in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria:

  • je bent hbo of wo-student planologie, civiele techniek, (technische) bedrijfskunde, bestuurskunde of je doet een andere passende opleiding;
  • je hebt interesse voor techniek en je wilt je kennis op dit gebied uitbreiden;
  • je hebt affiniteit met (het doorgronden van) processen en samenwerkingsvormen;
  • je hebt aanleg voor het schrijven van teksten en vindt het leuk om je boodschap middels beeldmateriaal en lay-out aantrekkelijk te maken;
  • je kunt zelfstandig werken maar overlegt waar nodig;
  • je bent analytisch sterk en hebt kennis van diverse vormen van onderzoek.

Afstuderen bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. We kennen een informele bedrijfscultuur en gaan voor kwaliteit. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding en uitstekende begeleiding.

Antea Group en Contracten

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Het contract is een belangrijk instrument om tot succesvolle projecten te komen. Onze levert hierbij brede ondersteuning aan opdrachtgevende en opdrachtnemende instanties. Dit doen we van RAW-bestek tot geïntegreerd contract, van de voorbereiding tot en met de uitvoering. Onze kracht? Dat is de combinatie van technische kennis met de knowhow van risico-, kosten- en projectmanagement.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse?

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en waarom je wil afstuderen bij Antea Group.

Meer informatie:

Neem contact op met Judith van Tongeren, telefoonnummer 06 - 22 69 89 87.

Direct solliciteren

Doorlopend