Almere, Capelle a/d IJssel HBO Antea Group

'Zijn jullie die technische vernuftelingen die hun studie willen afronden met een onderzoek dat er écht toe doet?

En hebben jullie de interesse, drive en doorzettingsvermogen om innovaties uit verschillende vakgebieden bij elkaar te brengen en de beweegbare brug van de toekomst te ontwerpen? Antea Group daagt je uit!'

Dit is jouw uitdaging

Antea Group is een enorm veelzijdig advies- en ingenieursbureau. Hierin hebben we niet alleen ruime ervaring in oplossing die al jarenlang bewezen betrouwbaar zijn, maar zijn we ook actief op zoek naar innovatieve ideeën die oplossingen van de toekomst kunnen vormen. Over 10 jaar zijn onze auto's zelfrijdend. Een kreet waarvan we tegenwoordig niet meer van schrikken. Maar als dit echt zo is, wat zijn dan de kansen voor onze bruggen in de toekomst? Als een auto over 10 jaar zelf kan rijden, kan een brug zichzelf dan bedienen? Wij zijn er van overtuigd dat ontwikkelingen uit de automobielindustrie de brug van de toekomst wezenlijk anders maken dan de brug van vandaag. Wij vragen jullie om deze innovatie uit te werken tot een concreet (stappen)plan. Welke innovaties zijn of komen beschikbaar uit andere vakgebieden? Hoe kunnen beschikbaarheid en betrouwbaarheid worden geborgd? Wat is de impact van regelgeving en tot wat voor meerwaarde kan slimme communicatie tussen de verkeersdeelnemers en de brug leiden? Natuurlijk zijn er nog veel meer kansen. Hierover hebben we ideeën, maar we dagen jullie vooral uit om jullie visie vorm te geven tot een mooi eindresultaat!

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Aankomende professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Die bereid zijn om over de schutting van hun eigen vakgebied te kijken. Om voor deze afstudeeropdracht in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria:

  • we denken aan een team van een student Mobiliteit (Verkeerskunde), een student Electrotechniek en een student Automotive of mogelijk ICT;
  • je bent hbo-student in de eindfase van je studie;
  • je hebt interesse in innovaties en ICT ontwikkelingen;
  • je wilt samenwerken in een project met andere vakgebieden. Hierin start je gezamenlijk, werk je vervolgens je eigen deelproject uit, en presenteer je tenslotte samen één integrale visie op de brug van de toekomst.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. We kennen een informele bedrijfscultuur en gaan voor kwaliteit, zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding en uitstekende begeleiding.

Antea Group & Kunstwerken

Tunnels, bruggen, viaducten, sluizen en gemalen: Antea Group biedt opdrachtgevers veelzijdige kennis bij de ontwikkeling van kunstwerken. We weten als geen ander wat er komt kijken bij het ontwerpen, engineeren, realiseren en beheren van kunstwerken.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow

Interesse?

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt en waarom je graag met deze opdracht aan de slag wil.

Meer informatie:

Neem contact op met Colinda den Ouden, telefoonnummer 06 - 11 87 70 79.

Delen: