Heerenveen, Almere, Capelle a/d IJssel HBO Antea Group

'Ben jij die technische vernufteling die z'n studie wil afronden met een onderzoek dat er écht toe doet? En heb jij altijd al de wereld van beweegbare bruggen willen ontdekken? Antea Group daagt je uit!'

Dit is jouw uitdaging

Antea Group is een enorm veelzijdig advies- en ingenieursbureau. Dat we ook adviseren over het ontwerpen en instandhouden van beweegbare bruggen, willen we nog beter uitdragen. Hierin hebben we niet alleen ruime ervaring in oplossing die al jarenlang bewezen betrouwbaar zijn, maar zijn we ook actief op zoek naar innovatieve ideeën die oplossingen van de toekomst kunnen vormen. Het is vaak in de media. Brug wil niet meer dicht door zomerse warmte, of waarschuwing voor gladheid op bruggen en viaducten in de winter. Bruggen kunnen een negatief effect op de beschikbaarheid van de weg als geheel hebben en soms de aanleiding tot ongevallen vormen. Een van onze innovatieve ideeën is om beweegbare bruggen uit te voeren met een leidingsysteem in combinatie met een warmte wisselaar. Hiermee kunnen problemen met vastlopen door te hoge temperaturen en ongevallen door opvriezen worden beperkt. Wij vragen jou om deze innovatie uit te werken tot een concreet plan. Wat zijn de technische mogelijkheden en onmogelijkheden, kan het ook worden toegepast op bestaande bruggen en welk systeem is hiervoor het meest geschikt? Maar er zijn meer kansen. Hierover hebben we ideeën, maar we dagen jou vooral ook uit om het eindresultaat vorm te geven!

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Aankomende professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze afstudeeropdracht in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria:

  • je bent een hbo-student Werktuigbouwkunde in de eindfase van je studie;
  • je hebt interesse in thermo-dynamica en er lol in om theoretische concepten om te zetten in praktische oplossingen.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. We kennen een informele bedrijfscultuur en gaan voor kwaliteit, zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding en uitstekende begeleiding.

Antea Group & Kunstwerken

Tunnels, bruggen, viaducten, sluizen en gemalen: Antea Group biedt opdrachtgevers veelzijdige kennis bij de ontwikkeling van kunstwerken. We weten als geen ander wat er komt kijken bij het ontwerpen, engineeren, realiseren en beheren van kunstwerken.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt en waarom je graag met deze opdracht aan de slag wil.

Meer informatie:

Neem contact op met Colinda den Ouden, telefoonnummer 06 - 11877079.

Delen: