Antea GroupLandelijk WO/WO BACHELOR/WO MASTER

Wil jij kennismaken met de mooiste infrastructurele projecten van Nederland? Niet alleen achter je computer, maar ook door je laarzen aan te trekken en de praktijk te ontdekken? Dan is deze stage een verrijking voor jezelf én een mooie start van je carrière.

Dit is jouw uitdaging

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt zeker voor de ontwikkeling van infrastructurele werken. Want deze worden steeds complexer. Qua techniek, normen en eisen en omdat werken steeds meer raakvlakken krijgen. Systems Engineering maakt het mogelijk om projecten stap voor stap te organiseren, voor te bereiden en te beheersen. Maar dit is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan: elk project is anders, iedereen wil zo snel mogelijk beginnen en Systems Engineering kan je op verschillende manieren toepassen. Daarom willen wij het gebruik van Systems Engineering vastleggen en stroomlijnen. Onder meer door te kijken welke procedures bij welk type project passen en hoe we invulling kunnen geven aan deze procedures. En welke specialisten en middelen hiervoor nodig zijn. Aan jou de taak om ons hierbij te helpen. Om de inhoud van infraprojecten in te duiken, het ontwerpproces te analyseren en samen met collega's tot een eenduidige aanpak te komen. Op onze beurt gunnen we jou een kijkje in de keuken van complexe projecten. Dit doe je niet alleen achter de computer, maar ook door je laarzen aan te trekken en op locatie de praktijk te ontdekken.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert, zijn we op zoek naar jong talent met ambitie en passie. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stage in aanmerking te komen, moet je aan de volgende eisen voldoen:

  • je bent een wo-student civiele techniek;
  • je bent proactief, maar overlegt waar nodig;
  • je hebt een passie voor techniek en bent analytisch sterk;
  • je werkt graag samen en staat open voor input vanuit je omgeving;
  • je hebt kennis van System Engineering.

Een stage bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard zorgen we voor uitstekend begeleiding en bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Infrastructuur

Wegen, watergangen, kunstwerken, ondergrondse verbindingen; ze zijn essentieel voor onze leefbaarheid, bereikbaarheid en economische groei. Hoe houden we dit kostbare netwerk in stand, hoe houden we het betaalbaar en hoe zetten we de techniek in om infrastructuur optimaler te benutten? Antea Group heeft de specialisten in huis om die vragen te beantwoorden. We beschikken over het vakmanschap om complexe infraprojecten te ontwerpen, te begeleiden en te realiseren. We verbinden belangen en zetten onze innovatiekracht in om tot oplossingen te komen die effectief én duurzaam zijn.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Grijp jij deze stagekans met beide handen aan? Wacht dan niet te lang met reageren. Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:

Neem contact op met Colinda den Ouden, telefoonnummer 06 - 11 87 70 79.

Direct solliciteren

Doorlopend