Antea GroupLandelijk 0-1 jaar WO/HBO

Eén keer per jaar laten we tijdens onze Business Course een select groepje talentvolle wo'ers en hbo'ers kennismaken met Antea Group. Zet jezelf in de spotlights: jij ontdekt ons, wij ontdekken jou. Hebben we een match? Dan ligt er een contract voor je klaar.

Jouw uitdaging

Op 6 en 7 april a.s. leer je tijdens een tweedaagse volledig verzorgde Business Course onze organisatie in al haar facetten kennen. Ons werk, onze opdrachtgevers en ambities. Je doorloopt een programma met presentaties, interessante cases en workshops. Uiteraard allemaal in een Antea Group-sfeer: informeel en ontspannen. Na afloop van de Business Course ontvang je persoonlijke feedback. Daarnaast krijgen tien kandidaten een contract aangeboden. Is er een wederzijdse match? Dan is één van die banen voor jou. Ellen, Ruud, Rigt en Irene deden eerder auditie en werken inmiddels volop in onze spotlights. Wil je weten hoe zij dit ervaren en waarom ze jou aanraden om deel te nemen aan onze Business Course? Check dan het filmpje!

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert, zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze Business Course in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria:

  • je bent recent wo- of hbo-afgestudeerd, je zit in de afstudeerfase, of je werkt al een jaar;
  • je zoekt een dynamische werkomgeving;
  • je bent sterk in organiseren en plannen;
  • je gaat commerciële uitdagingen niet uit de weg;
  • je bent open-minded, je kunt goed schrijven en presenteren en je hebt oog voor de omgeving.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Over Antea Group

Van stad tot land, van water tot lucht; binnen Antea Group dragen ruim 1.700 adviseurs en ingenieurs bij aan onze leefomgeving. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken. Maar we zijn ook betrokken bij thema's zoals milieu, veiligheid, assetmanagement en energie. Dit doen we niet alleen in Nederland, ook internationaal zijn we actief.

Aanmelden Business Course

Laat ons vóór 19 maart a.s. weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie

Neem contact op met Yordi Zeijpveld, telefoonnummer: 06 - 51 20 02 45.

Direct solliciteren

Doorlopend