Antea GroupOosterhout 1+ jaar MBO

'Verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke instelling: ze maken je tot een inspecteur die een bijdrage levert aan de kwaliteit van de bodembeschermende voorzieningen in ons land.'

Dit is jouw uitdaging

In deze veelzijdige baan ben je veel onderweg om voorzieningen te inspecteren die bodemverontreinigingen moeten voorkomen. Deze voorzieningen kom je overal tegen. Zo kan het zijn dat je inspecties uitvoert bij een groot chemiebedrijf, een gemeente, Defensie, een tankstation of een wasplaats bij een garagebedrijf. De inspecties voer je op locatie uit volgens een vast inspectieprotocol: het accreditatieschema 6700. Goede communicatieve vaardigheden en mee kunnen denken met de klant zijn hierbij essentieel. Onder begeleiding van een betrokken team van zeven collega's voer je de projecten verder zelfstandig uit.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria:

  • je bent in het bezit van een diploma Deskundig Inspecteur Bodembeschermende Voorzieningen;
  • je hebt een vooropleiding op tenminste mbo-niveau;
  • minimaal 1 jaar werkervaring in het vakgebied;
  • je hebt het vermogen om je in te leven in de wensen en eisen van de opdrachtgever;
  • je kunt sturen op processen en planning;
  • je bent ondernemend en gaat eigen verantwoordelijkheid niet uit de weg;
  • je bent sociaal en communicatief vaardig;
  • je bent stressbestendig;
  • bij voorkeur ervaring met bodemonderzoek of -sanering.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt laten aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group Inspection

Je gaat aan de slag bij Antea Group Inspection: het onafhankelijke inspectiebureau binnen Antea Group. Dit ingenieurs- en adviesbureau is actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Onze bodem is daar één van. Binnen de businesslijn Milieu houden meer dan tweehonderd professionals zich bezig met bodembescherming, risicobeoordelingen, bodemonderzoek, bodembeleid en de voorbereiding, begeleiding en evaluatie van bodemsaneringen. Naast je inzet als inspecteur zijn er binnen de businesslijn Milieu diverse andere projecten waaraan je mee kunt werken. In deze functie werk je nauw samen met collega's aan opdrachten voor klanten in Zuid Nederland. Antea Group Inspection is een moderne organisatie die vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Voordat je aan de slag gaat voor onze klanten krijg je een interne opleiding. Uiteraard bieden wij een uitstekend en marktconform voorwaardenpakket.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse?

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:

Neem contact op met Barbara Evers, telefoonnummer 06 - 53 96 79 72.

Direct solliciteren

Doorlopend