Deventer, Capelle a/d IJssel of Oosterhout HBO/WO Antea Group

Zoek jij een baan waarin je jouw milieukundige kennis kunt combineren met je voorliefde voor ICT en data? En wil jij tools ontwikkelen waarmee klanten zuiniger, veiliger en slimmer kunnen produceren? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

Dit is jouw uitdaging

Als (junior)milieukundige ga je op projectbasis aan de slag voor onze (industriële) klanten. Je werkt vanuit een professioneel team dat zich focust op vraagstukken rondom procesoptimalisaties en milieu. Denk hierbij aan het uitvoeren van besparingsonderzoeken op het gebied van water, energie en grondstoffen. Maar ook aan de ontwikkeling van registratiesystemen die bedrijven helpen om te voldoen aan wet- en regelgeving. Bij al deze oplossingen spelen datamanagement en informatietechnologie een steeds grotere rol. Centrale vraag: hoe maak je van data waardevolle informatie? Hier lever jij jouw meerwaarde. Je verzamelt, analyseert en valideert data en je transformeert deze naar gebruikersvriendelijke tools. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van dashboards of apps op het gebied van C02-reductie, energiebesparing, risicoanalyses en compliance-management. Daarnaast ondersteun je ons team bij de verdere ontwikkeling en de programmering van onze EHS-tools. Standplaats voor deze opdracht kan zijn: Deventer, Capelle a/d IJssel of Oosterhout.

Wat vragen we van jou

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Als jij de motivatie hebt je vakinhoudelijk te ontwikkelen en de wil hebt om het beste uit jezelf en anderen te halen dan ben jij diegene die we zoeken. Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je ook aan de volgende eisen:

  • je hebt een afgeronde en relevante hbo- of wo-opleiding milieukunde of milieutechnologie aangevuld met een opleiding op ICT-gebied;
  • je hebt veel ervaring met het werken in Excel (maken van draaitabellen, scenario's, oplosser, matrixformules);
  • je hebt ervaring met het programmeren in Visual Basic for Application (VBA);
  • je hebt ervaring met UX (User Experience) en UI (User interface);
  • je beheerst Cognos of andere BI-tools;
  • je hebt ervaring met het grafisch weergeven van resultaten (dashboards);
  • je hebt een klant- en resultaatgerichte houding;
  • je werkt planmatig en zelfstandig.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Contracten & Vergunningen

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. De IPM rollen Contractmanagement, Omgevingsmanagement en Projectbeheersing zijn binnen de businesslijn Contracten & Vergunningen vertegenwoordigd. Vanuit deze expertises leggen wij verbindingen, zoeken wij de samenwerking met de specialisten en onze klanten en zorgen we dat een projectproces goed loopt.

Antea Group
Understanding today, improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie

Neem contact op met Judith van Tongeren, telefoonnummer 06 - 22 69 89 87.

Delen: