Antea GroupDeventer/ Almere WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

'Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf én een mooie start van je carrière'

Dit is jouw uitdaging

De adviesgroep SAVE van Antea Group zoekt stagiaires en afstudeerders van diverse technische studierichtingen. Samen met één van onze (senior) adviseurs bepaal je het exacte stage- of afstudeerdoel. Daarnaast krijg je de ruimte om actief mee te lopen in projecten. Zo maak je kennis met diverse facetten van industriële veiligheid, de dynamiek van een ingenieursbureau en werk je afhankelijk van je interesse en studierichting mee aan kwantitatieve risicoanalyses, veiligheidsrapporten, explosieveiligheidsdocumenten, incidentenanalyses, fire safety engineering, ontwikkeling nieuwe rekenmodellen etc. Maar we zijn ook geïnteresseerd in jouw kennis en willen als adviesgroep graag van jou leren. Je werkt in overleg vanuit onze vestigingen in Heerenveen, Capelle a/d IJsel of Deventer.

Wil je ook onderzoek voor ons uitvoeren?

De volgende onderwerpen hebben momenteel onze bijzondere interesse:

 • Analyse uitgangspunten risicoberekeningsmodel inrichtingen;
 • Het beheer van (technische en organisatorische) maatregelen bij industriële bedrijven om incidenten te voorkomen (barriermanagement;)
 • Ontwikkelen inspectieapp (brand)veiligheid;
 • Visualiseren domino-effecten in (3d) GIS;
 • Optimalisatie dienstverlening door ICT, sensoring en augmented reality;
 • Veiligheid en gedrag (in relatie tot incidentenmanagement);
 • Verduurzaming van ons brandveiligheidsadvies.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor een stage of afstudeerplek in aanmerking te komen:

 • ben je bezig met een relevante technische hbo- of wo-studie (Chemische Technologie, Geo- Informatiemanagement, (Technische) Natuurkunde);
 • heb je affiniteit met veiligheid,
 • ben je proactief en kun je zelfstandig werken,
 • heb je een scherp analytisch vermogen,
 • ben je leergierig, werk je graag samen en sta je open voor input vanuit je omgeving.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn.

Meer informatie:

Neem contact op met Barbara Evers, telefoonnummer 06 - 53 96 79 72.

Direct solliciteren

Doorlopend