Antea GroupDeventer HBO/WO

'Ben jij op zoek naar een stage waarmee jij een bijdrage mag leveren aan de kennis- en innovatieclusters 'Duurzame Deltasteden' en 'Water & ICT' ? Laat het ons weten, wij hebben een prachtige uitdaging voor jou.'

Dit is jouw uitdaging

In het kader van een Innovatie- en ontwikkelproject zijn we op zoek naar meerdere stagiairs die een bijdrage willen leveren aan het testen en toepassen van nieuwe software en het vergroten van het inzicht in het totaalsysteem van de klimaatbestendige stad en de samenhang tussen verschillende deelsystemen. Het gaat om innovatieve software die wateroverlast voorspelt en hydrodynamische berekeningen uitvoert in stedelijk gebied. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling door de software in cases te testen en toe te passen. Samen met ons en onze partners draag je mogelijke verbeteringen aan en werkt deze uit.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert, zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stage in aanmerking te komen, moet je aan de volgende eisen voldoen:

  • je bent bezig met een hbo-/wo- studie Watermanagement en hebt affiniteit met ICT of je bent bezig met een ICT opleiding en hebt affiniteit met water;
  • je hebt ervaring met het maken van scripts in bijvoorbeeld Python of Matlab;
  • je bent zelfstandig en ondernemend;
  • je hebt een scherp analytisch vermogen;
  • je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling);
  • je bent leergierig, werkt graag samen en staat open voor input vanuit je omgeving.

Stage lopen bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je stage gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Beheer

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Het beheer van de openbare ruimte is daar één van. Met adequaat beheeradvies, oog voor ambitie en beleid en krachtige beheersoftware leggen wij de basis voor duurzame kwaliteit van de wereld waarin we wonen, werken en recreëren. Onze specialisten en adviseurs bieden meerwaarde op het gebied van software en techniek, proces en organisatie.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatie en cv weten waarom jij bij ons als stagiair aan de slag wil en wat je te bieden hebt.

Meer informatie

Neem contact op met Judith van Tongeren, telefoonnummer 06 - 22 69 89 87

Direct solliciteren

Doorlopend