Antea GroupHeerenveen, Deventer, Almere, Capelle a/d IJss... HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Ben jij op zoek naar een interessante en uitdagende stage in de sector water? Antea Group biedt jou een naar eigen hand te zetten stageplaats.

Dit is jouw uitdaging

Wat je gaat doen? Dat is grotendeels afhankelijk van wat jij zou willen. Als ingenieurs- en adviesbureau zijn wij betrokken bij verschillende waterprojecten.

De klimaatverandering en de daarmee samengaande zeespiegelstijging brengt diverse gevolgen met zich mee. Tegelijkertijd willen we nu de kansen benutten als het gaat om economie, natuur en duurzaam gebruik van hulpbronnen. Dit betekent zoeken naar de balans tussen tegenhouden en ruimte geven. Tussen mens en natuur. En of het nu gaat om waterveiligheid, ecologie of regionaal waterbeheer: overheden, industrieën en aannemers maken gebruik van onze kennis van watersystemen om een antwoord te vinden op deze opgaven. Dit doen we van planvorming tot de uitvoering en het beheer. Antea Group bundelt kennis van waterbouw, hydrologie, waterkwaliteit, contractering, riolering, ecologie, veiligheid en milieu. Dit vertalen we naar concrete oplossingen in zowel de stedelijke- als landelijke omgeving. Hierbij houden we nadrukkelijk rekening met effecten op natuur en watergebruik, procedures en regelgeving.

Antea Group is een echte projectenorganisatie. Dat betekent ook dat stages van periode tot periode kunnen verschillen. Wij geloven dan ook dat een stage maatwerk is en gaan graag met jou in gesprek om te bepalen wat je wil en kan doen. Zo kunnen we samen een mooie en leerzame stage vormgeven.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert, zijn we op zoek naar jong talent met ambitie en passie. Voor deze stage is het belangrijk dat jij een hbo/wo opleiding richting watermanagement, hydraulic engineering, hydrologie, waterbouwkunde, civiele techniek of een andere vergelijkbare opleiding volgt en dat je affiniteit hebt met de hierboven genoemde onderwerpen. Daarnaast is het voor ons essentieel dat je graag samenwerkt, open staat voor input en leergierig en proactief bent.

Een stage bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je stage gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard zorgen we voor uitstekende begeleiding en bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je zult je snel thuis voelen in onze organisatie.

Projecten en Innovatie

We hebben enkele projecten en innovaties hieronder voor je op een rij gezet om je een beter beeld te geven van wat Antea Group doet binnen de watersector.

https://www.anteagroup.nl/nl/projecten/een-dijk-boordevol-innovatie-en-b...
https://www.anteagroup.nl/nl/projecten/de-hoosbui-van-2014-was-de-druppel
https://www.anteagroup.nl/nl/projecten/herinrichting-beekdal-reusel-baar...
https://www.anteagroup.nl/nl/projecten/slim-watermanagement
https://www.anteagroup.nl/nl/nieuws/oplevering-innovatieve-dijkversterki...

Antea Group Understanding today. Improving tomorrow

Interesse

Grijp jij deze kans aan? Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn.

Meer informatie

Neem contact op met Yordi Zeijpveld, telefoonnummer 06 - 51 20 02 45.

Direct solliciteren

Doorlopend