Antea GroupDeventer WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf én een mooie start van je carrière.

Dit is jouw uitdaging

Tijdens deze stage ben je betrokken bij mooie projecten waarmee je waarde toevoegt aan je omgeving! Je krijgt de kans om mee te lopen en mee te kijken bij diverse werkzaamheden, maar je levert ook écht een bijdrage. Je loopt mee op twee werkvelden: Contracten en Projectbeheersing. Afhankelijk van je interesse kunnen wij een goede stageplek voor jou realiseren. Door deze stage krijg je een goed beeld van (en ervaring met) projectbeheersing en diverse aspecten van aanbesteden en contracten. Dit alles helpt je om keuzes te maken in het verdere vervolg van je opleiding. Je standplaats wordt, in overleg, Almere of Capelle aan den IJssel. Tijdens je werkzaamheden ondersteun je de coördinatie van twee grote projecten, en help je met het opzetten van diverse rapportages. Daarnaast werk je actief mee aan het beheersen van de diverse aspecten van GROKIT. Hierbij kunnen je denken aan risicosessies, opstellen van planningen en het waarborgen van de interne kwaliteit. Naast dit alles krijg je de mogelijkheid om projectbeheersing binnen Antea Group op een hoger niveau te krijgen. Dit door onder andere het schrijven van werkwijzers en organiseren van kennisbijeenkomsten. Binnen het werkveld Contracten is een scala aan activiteiten te doen: van het schrijven van plannen, dynamische contractbeheersing en System Engineering. Ook zijn er mogelijkheden op het gebied van Best Value en LEAN. Afhankelijk van jouw interesse bieden wij je een passende stageplek aan. We zoeken voor de vestigingen Almere en Capelle ad IJssel.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stage in aanmerking te komen, moet je aan de volgende eisen voldoen:

  • je bent een hbo of wo-student civiele techniek, planologie, sociale geografie, (technische) bedrijfskunde of gelijksoortig;
  • je bent proactief en kunt zelfstandig werken, maar overlegt waar nodig;
  • je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling);
  • organisatorisch sterk;
  • je werkt graag samen en staat open voor input vanuit je omgeving;
  • je bent handig met softwaresystemen als Excel, Relatics, Microsoft Project, e.d.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Businesslijn Contracten & Vergunningen

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Het contract is een belangrijk instrument om tot succesvolle projecten te komen. Wij leveren hierbij brede ondersteuning aan opdrachtgevers en opdrachtnemers. Dit doen we van bestek tot geïntegreerd contract, van de voorbereiding tot en met de uitvoering. Onze kracht? Dat is de combinatie van technische kennis met de knowhow van risico-, kosten- en projectmanagement.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn.

Meer informatie:

Neem contact op met Colinda den Ouden, telefoonnummer 06 - 11 87 70 79.

Direct solliciteren

Doorlopend