Antea GroupDeventer MBO

Ben jij die ambitieuze mbo'er die ervaring wil opdoen bij het meest toonaangevende ingenieursbureau van Nederland? En wil jij aan de slag met een écht bijzonder stageproject? Dan hebben wij een prachtige uitdaging voor jou.

Dit is jouw uitdaging

Een groot deel van deze stage voer je uit voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Antea Group organiseert en realiseert al meerdere jaren het beheer en onderhoud voor dit Park. Beheergegevens zijn hierbij van groot belang. Bijvoorbeeld van alle installaties die het Nationale Park in gebruik heeft (van restaurantgebouw tot toegangscontrole). De komst van nieuwe beheer-ICT biedt de kans om deze installaties beter in beeld te hebben en te houden. Hierin ga jij een rol spelen. Onder meer door installaties op locatie te checken, onderhoudsgeschiedenis en verbruiksgegevens te verwerken, installaties op tekening uit te werken en in te voeren in het nieuwe beheersysteem. Ook nemen we je mee in de voorbereiding voor de bouw van een nieuw restaurantgebouw op het park. Naast jouw werk voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe zetten we je in voor andere projecten. Uiteraard krijg je de ruimte om een eigen project uit te voeren.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar talenten met ambitie en passie voor hun werk en vakgebied. Aankomend professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stage in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

  • je bent een derde of vierde jaars mbo-student richting installatietechniek;
  • je hebt affiniteit met elektrotechniek;
  • je kunt zowel solo als in teamverband goed uit de voeten.

Een stage bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Bouw & Installaties

Woningen, fabrieken, openbare gebouwen: meer dan 7 procent van Nederland bestaat uit bebouwd gebied. Hoe kunnen we hierin veilig wonen, recreëren en werken? En hoe minimaliseren we energieverbruik en Co2-uitstoot? Bouw & Installaties staat voor betrouwbaar, veilig en energiezuinig ontwikkelen en ondernemen. Voor de ontwikkeling van toekomstbestendige en energiezuinige bouwconcepten zetten we onze kennis van bouwkunde, installatietechniek en bouwfysica in.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn.

Meer informatie:

Neem contact op met Colinda den Ouden, telefoonnummer 06 - 11 87 70 79.

Direct solliciteren

Doorlopend