Antea GroupLandelijk 0-2 jaar WO/HBO

Je wilt een waardevolle bijdrage leveren aan de oplossingen die wij klanten bieden voor hun milieuvraagstukken. Persoonlijk heb je ook een doel: veel zien en leren. Zo ontwikkel je razendsnel tot een volwaardig adviseur.

Dit is jouw uitdaging

In deze afwisselende functie bied je ondersteuning aan onze projectleiders en adviseurs. Je helpt hen bij het uitvoeren van (deel)opdrachten voor onze klanten in het bedrijfsleven (van MKB tot multinational). Deze opdrachten kunnen bijvoorbeeld zijn: het uitzetten en meewerken aan onderzoeken omtrent luchtemissies, afvalwater, afvalstoffen, energie of andere grondstoffen. Je kunt ook worden betrokken voor het opstellen en coördineren van aanvragen voor Milieuvergunningen. De vraagstukken die zij behandelen hebben vaak raakvlakken met andere disciplines zoals bouw en ruimte. Wij vinden het daarom belangrijk dat je naast je technische affiniteit een brede blik hebt zodat je in staat bent om klanten altijd een oplossing op maat te bieden. Jouw standplaats wordt in overleg Heerenveen, Almere, Oosterhout of Capelle aan den IJssel.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria:

  • je hebt een afgeronde relevante technische hbo- of wo-opleiding, zoals milieutechnologie, milieukunde, procestechnologie of chemische technologie;
  • je hebt tot 2 jaar relevante werkervaring;
  • je hebt kennis of op zijn minst affiniteit met (proces)techniek;
  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • je bent sociaal en communicatief vaardig;
  • je bent stressbestendig; je kunt goed omgaan met tijdsdruk en werken binnen een urenbudget;
  • je vindt het leuk om in een projectteam samen te werken.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt laten aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur en je voelt je snel thuis in onze organisatie. We gaan voor kwaliteit.

Contracten en Vergunningen

Nieuwe plannen realiseren, betekent continu balanceren. Tussen ambities en wetten en regels. Tussen wat we vandaag belangrijk vinden, maar morgen nodig hebben. Tussen afspraken met de één en de belangen van de ander. Tussen risico's beheersen of juist kansen benutten. De businesslijn Contracten & Vergunningen heeft de specialisten en de technieken in huis om dit evenwicht te bewaren. Met onze kennis en ervaring met processen, contracten, wetten en vergunningen toetsen we afspraken, brengen we plannen verder en helpen we projecten succesvol te realiseren.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie:

Neem contact op met Colinda den Ouden, telefoonnummer 06 - 11 87 70 79.

Direct solliciteren

Doorlopend