Antea GroupLandelijk WO/HBO

Ben jij toe aan je eerste of tweede stap in je carrière en heb je affiniteit met het beheer van de openbare ruimte? Bij Antea Group krijg jij de kans om te ontdekken waar je kracht ligt en te groeien in uitdagende projecten.

Dit is jouw uitdaging

Als Startende beheerregisseur openbare ruimte werk jij aan projecten gericht op het beheer en onderhoud van de assets in de openbare ruimte. Er komt veel op beheerders af in termen van duurzaamheid, participatie, klimaatadaptatie, omgevingswet, onderhoud en vervanging van de assets groen, wegen, kunstwerken et cetera. Hoe kunnen we met deze ontwikkelingen, via een beheerst proces, grip en stuur houden op de assets in de openbare ruimte? Jij adviseert onze opdrachtgevers en ondersteunt hen bij deze uitdagende opgave. Je bent in staat om verbanden te zien en te leggen tussen techniek, mens en proces. Daarbij heb jij een bredere interesse in de uitdagingen binnen de openbare ruimte, zie jij kansen en leg jij verbindingen. Jouw standplaats wordt in overleg bepaald.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. We vragen van jou het volgende:

  • je hebt affiniteit met en interesse in het beheer van de openbare ruimte;
  • je bent in staat om tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau te schakelen;
  • je bent pragmatisch ingesteld en resultaatgericht;
  • je hebt een relevante opleiding gevolgd op hbo of wo-niveau;
  • je bent toe aan de eerste of tweede stap in je loopbaan;
  • je bent proactief, nieuwsgierig en kunt zelfstandig werken;
  • je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Beheer

Als onafhankelijk en internationaal advies- en ingenieursbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. De adviseurs van de adviesgroep Beheer leveren dagelijks een duurzame bijdrage aan de ruimtelijke kwaliteit, leefbaarheid, veiligheid en bereikbaarheid van de openbare ruimte. Dit doen zij elk vanuit verschillende disciplines en van operationeel tot strategisch, maar met eenzelfde passie en bevlogenheid, altijd samen met de klant en in logische stappen. Vanuit geloof in een toekomstbestendige openbare ruimte willen zij de beheerregisseur en kennismakelaar zijn om klanten te helpen bij de uitdagingen van morgen én vandaag.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:

Neem contact op met Yordi Zeijpveld, telefoonnummer 06 - 51 20 02 45.

Direct solliciteren

Doorlopend