BoskalisRotterdam 24 uur HBO

Ben je bezig met de HBO-opleiding Bedrijfseconomie en kun je niet wachten om je studieboeken tijdelijk in de boekenkast te zetten? Ben je klaar voor het échte werk en wil je in korte tijd veel leren?

De functie

Ben je bezig met de HBO-opleiding Bedrijfseconomie en kun je niet wachten om je studieboeken tijdelijk in de boekenkast te zetten? Ben je klaar voor het échte werk en wil je in korte tijd veel leren? Heb je affiniteit met de projecten van Boskalis Nederland? En ben je daarnaast nauwkeurig en weet je van aanpakken? Dan zijn we op zoek naar jou voor de meewerkstage bij onze afdeling Finance! 

Boskalis Nederland voert op Nederlandse bodem succesvol toonaangevende droge en natte infrastructurele projecten uit en verandert daarmee de landkaart van Nederland. Het succes kan echter niet gerealiseerd worden zonder betrouwbare financiële informatie. Juist bij een kapitaalintensief én beursgenoteerd bedrijf zoals Boskalis, gaat er een complexe organisatie schuil achter de financiën. Als Stagiair bij de afdeling Finance zorg je samen met je collega’s voor een actueel en accuraat beeld van de financiële stand van zaken. Een uitdagende klus! 

Tijdens een gemiddelde stageweek ga je het volgende doen: 

  • Je ondersteunt een Project Controller bij diverse administratieve taken, waaronder het coderen van inkoopfacturen en het opmaken van verkoopfacturen. 
  • Je werkt mee aan het opstellen van diverse periodieke rapportages.
  • Je wordt medeverantwoordelijk voor een verrekenadministratie (verhuur aan Joint Ventures).
  • Je ondersteunt de afdeling bij diverse ad-hoc werkzaamheden.

Wie jij bent

  • Je bent een 3e jaars HBO-student, richting Bedrijfseconomie of vergelijkbaar.
  • Je bent cijfermatig en analytisch sterk. 
  • Je durft van jezelf te zeggen dat je een expert bent op het gebied van Excel. 
  • Je schrijft foutloos in de Nederlandse taal.  
  • Je bent vanaf februari minimaal 5 maanden beschikbaar om 24 tot 40 uur écht mee te werken.
  • Verder ben je zelfstandig, proactief, nauwkeurig en heb je affiniteit met de projecten van Boskalis Nederland. 

Wij bieden

Stage lopen bij Boskalis Nederland betekent werken in een organisatie met korte lijnen en zowel top-down als bottom-up verloopt de communicatie soepel. Onze organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit. De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel. Oog voor kwaliteit en dienstverlening hebben we binnen onze organisatie hoog in het vaandel staan. 

Zoals je van een toonaangevend bedrijf mag verwachten, ontvang je een prima stagevergoeding. De toegevoegde waarde van een stage binnen Boskalis Nederland zit niet in de stagevergoeding maar in de relevante werkervaring die je op doet.

Over het bedrijf

Boskalis Nederland is als onderdeel van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. de Business Unit die actief is op de Nederlandse markt. We treden op als aannemer van omvangrijke en complexe projecten of als partner in Design & Construct opdrachten. We participeren in publiek-private projecten en zijn medeontwikkelaar van nieuwe ruimte en natuur. Als partner van de klant realiseren wij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering. We streven ernaar onze oplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te realiseren. Onze voornaamste opdrachtgevers zijn de Nederlandse overheid, havenexploitanten, rederijen,  projectontwikkelaars, verzekeraars.
 
Boskalis Nederland heeft kantoren in Rotterdam, Capelle aan den IJssel  en Nieuw-Vennep. Bij  onze organisatie zijn circa 1.000 medewerkers werkzaam en wordt een gezamenlijke omzet gerealiseerd van zo’n €  500 mio.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs en dit geldt ook voor andere Boskalis collega’s en aanverwante bedrijven van Boskalis.

Neem contact op

John van Etten
tel: +31 61 516 8986

Direct solliciteren

Doorlopend