BoskalisRotterdam 0-2 jaar WO/HBO

Zie je het al helemaal zitten: een baan waarmee je letterlijk Google Earth kunt veranderen? En er zo voor zorgt dat ons land beter bereikbaar, veiliger of een betere leefomgeving wordt? Dit terwijl je tegelijkertijd werkt aan zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling?

Solliciteer dan nu naar één van de 10 plaatsen binnen het Nederlandse Traineeship van Boskalis.   

Afhankelijk van je achtergrond start je als Trainee binnen het Nederlandse Traineeship bij de Werkvoorbereiding, Uitvoering of het Bedrijfsbureau van Boskalis Nederland. Aan welke projecten je tijdens het Traineeship gaat werken en wat je exact gaat doen, gaan we nu nog niet vertellen. Een ding kunnen we je wel garanderen en dat is dat je in korte tijd veel – heel veel – gaat leren, meemaken en beleven. Neem nou een project zoals de Marker Wadden. In het Markermeer is Boskalis bezig de landkaart van Nederland te veranderen. Een archipel van vijf nieuwe eilanden geeft de natuur een nieuwe impuls en bij de aanleg zijn zowel het Bedrijfsbureau, de Uitvoering als de Werkvoorbereiding betrokken. 
Of wat dacht je van een project zoals Buitenring Parkstad Limburg? Binnen dit project zijn we verantwoordelijk voor het aanpassen van 14 kilometer bestaande wegen en het verbreden en aanleggen van 12 kilometer nieuwe wegen, maar ook voor het realiseren van 45 kunstwerken en het plaatsen van 21 geluidsschermen. Best indrukwekkend toch? 

Mooi bijkomstig voordeel van ons Traineeship: je hebt altijd genoeg te vertellen op een verjaardag en je hoeft niet eens op te scheppen om indruk te maken op je vrienden, want onze projecten spreken voor zich!  

Meer over het Traineeship
Als Trainee ga je drie keer zes maanden binnen een andere discipline van Boskalis aan de slag. In anderhalf jaar leer je onze organisatie goed kennen en bouw je een groot intern netwerk op. Van het voorbereiden van een project tot het uitvoeren van een project ergens in Nederland; als Trainee ga je het allemaal meemaken.

Wie jij bent

Je bent iemand voor wie hard werken een vanzelfsprekendheid is en je wilt er meer dan 100% tegenaan gaan om van het Traineeship een daverend succes te maken. Hiervoor heb je (sociale) intelligentie, lef, doorzettingsvermogen en een gezonde dosis zelfvertrouwen nodig, maar ook: 

 • Heb je een HBO- of WO-opleiding afgerond in een van de volgende richtingen: Civiele Techniek, Land- en Watermanagement, International Business, Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde. 
 • Heb je maximaal twee jaar werkervaring. 
 • Ben je vanaf september 2018 fulltime beschikbaar én heb je je opleiding volledig afgerond. 
 • Beheers je de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift.  
 • Ben je in het bezit van een Rijbewijs B. 
 • Heb je een flexibele instelling en stap je graag in de auto om naar projectlocaties af te reizen, waar dan ook in Nederland. 

Wij bieden

 • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan trainingen op het gebied van timemanagement, presentatievaardigheden en teamwork. Maar ook veiligheidstrainingen en vakinhoudelijke- en competentiegerichte trainingen.
 • Begeleiding van ervaren professionals en een persoonlijke mentor.
 • Een uitdagend en veelzijdig programma in een dynamische werkomgeving.
 • Serieuze verantwoordelijkheid. Het klinkt misschien als een cliché, maar vanaf dag één krijg je bij Boskalis echt de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen.
 • Marktconform salaris.

Extra informatie

Solliciteren doe je door je CV en motivatiebrief voor 1 mei naar ons toe te sturen via het online sollicitatieformulier. Binnenkort maken we bekend waar en wanneer de selectiedagen gaan plaatsvinden, zodat je deze data alvast kunt blokken in je agenda.