BoskalisPapendrecht 0-2 jaar WO/HBO

Sleutelde jij vroeger al graag aan je brommer of scooter en ben je na het afronden van de opleiding Maritieme Techniek, Elektrotechniek, Elektromechanica of Werktuigbouwkunde klaar voor het échte werk?

Ben je niet bang voor vieze handen en kun je niet wachten om aan de slag te gaan met het repareren of modificeren van een schip, zoals sleephopperzuiger ‘de Willem van Organje’ van 13.917 ton met 12 Megawatt? Ben je een echte aanpakker met een reislustige instelling en werk je graag met diverse nationaliteiten samen? Bruis je van de energie en wil je anderhalf jaar lang, samen met ons, maximaal in jezelf investeren? Solliciteer dan nu naar het Traineeship Fleet Managementvan Boskalis. 

Onze vloot bestaat uit circa 900 schepen en werktuigen en is, naast onze medewerkers, hét kapitaal van Boskalis. Aan de schepen wordt waar dan ook ter wereld onderhoud gepleegd, want de schepen moeten uiteraard altijd in goede staat verkeren. Als Trainee Fleet Management ga je hier een rol in spelen. Tijdens het anderhalf jaar durende Traineeship ga je meedraaien tijdens de voorbereiding van grote en kleinere reparaties, maar je gaat ook daadwerkelijk reparaties uitvoeren en modificaties van schepen begeleiden. Hoe je tijd als Trainee er exact uitziet, is afhankelijk van de reparaties die uitgevoerd moeten worden. Een ding kunnen we je wel beloven: het materieel waar je aan gaat werken is imposant en impactvol, je gaat veel leren en je komt altijd met mooie verhalen thuis!

Meer over het Traineeship 
Als Trainee ga je drie keer zes maanden binnen een andere technische discipline van Boskalis aan de slag. In anderhalf jaar leer je onze organisatie goed kennen en bouw je een groot intern netwerk op. Van het voorbereiden van een project vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht tot het uitvoeren van een project aan de andere kant van de wereld; als Trainee ga je het allemaal meemaken. De duur van de periode die je in het buitenland doorbrengt verschilt en is afhankelijk van de geplande reparatie of modificatie, maar houd rekening met een rotatieschema waarbij je zes weken werkt en vervolgens vier weken verlof hebt.

Wie jij bent

Je bent iemand voor wie hard werken een vanzelfsprekendheid is en je wilt er meer dan 100% tegenaan gaan om van het Traineeship een daverend succes te maken. Hiervoor heb je (sociale) intelligentie, lef, doorzettingsvermogen en een gezonde dosis zelfvertrouwen nodig, maar uiteraard ook een reislustige instelling. Daarnaast: 

 • Heb je een HBO- of WO-opleiding afgerond in een van de volgende richtingen: Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek, Elektrotechniek of Elektromechanica. 
 • Heb je maximaal twee jaar werkervaring. 
 • Ben je vanaf september 2018 fulltime beschikbaar én heb je je opleiding volledig afgerond. 
 • Spreek en schrijf je net zo vlot in het Engels als in het Nederlands. 
 • Ga je graag voor langere periodes naar het buitenland en zeg je volmondig ‘ja’
 • tegen een rotatieschema waarbij je zes weken werkt en vervolgens vier weken verlof hebt. 

Wij bieden

 • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan trainingen op het gebied van timemanagement, presentatievaardigheden en teamwork. Maar ook veiligheidstrainingen en vakinhoudelijke- en competentiegerichte trainingen. 
 • Begeleiding van ervaren professionals en een persoonlijke mentor. 
 • Een uitdagend en veelzijdig programma in een dynamische werkomgeving. 
 • Serieuze verantwoordelijkheid. Het klinkt misschien als een cliché, maar vanaf dag één krijg je bij Boskalis echt de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen. 
 • Marktconform salaris. 

Extra informatie

Solliciteren doe je door je CV en motivatiebrief vóór 1 mei naar ons toe te sturen via het online sollicitatieformulier. Binnenkort maken we bekend waar en wanneer de selectiedagen gaan plaatsvinden, zodat je deze data alvast kunt blokken in je agenda.