Calco

Stel jouw vraag over Calco via;

Of stel je vraag telefonisch via 020-7070650. En als je wat minder haast hebt kun je ook een e-mail sturen naar: contact@carrierebus.nl.

  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  •  52% / 48%
  • Gem. leeftijd 29 jaar
  •  350+ medewerkers
  •  Meerdere locaties in NL

Werken bij Calco

Calco is gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van starters én ervaren IT-professionals. Start nu in het traineeship de Calco MasterClass en ontdek de mogelijkheden!

Over Calco

Calco is een jonge, innovatieve en ambitieuze organisatie. We zijn gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van startende én ervaren IT-professionals en hebben sinds onze oprichting in 2004 al meer dan 1600 professionals geholpen aan een succesvolle carrière in de IT. Persoonlijke aandacht voor onze medewerkers is daarbij belangrijk, want bij Calco geloven we dat jij het meeste uit jezelf kunt halen als je echt op je plek zit.

Bij Calco vinden we het belangrijk om in onze medewerker te investeren, omdat we geloven dat zij het verschil maken bij onze opdrachtgevers. Onze missie is niet voor niets om mens én organisatie oneindig te laten groeien. Dit betekent dat we benieuwd zijn naar jouw verhaal en dat wij er tijdens de opleiding, maar ook tijdens je inzet voor zorgen dat jij het maximale uit jezelf haalt op een plek die bij jou past.

Meer weten over Calco als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

Bedrijfsvideo

Sfeerimpressie

Contact

Calco Hoofdkantoor
Gatwickstraat 21
1043 GL Amsterdam
T: 020 - 7652652
WerkenbijCalco.nl