Maarssen 0-3 jaar HBO/WO Calco

Wil jij ervoor zorgen dat werkzoekenden denken ‘Ja, ik wil bij Calco werken!’ en dat opdrachtgevers in de rij staan om zaken met ons te doen? Laat bij Calco zien dat jij de skills en de creativiteit hebt om samen met je team de verwachtingen te overtreffen!

Jouw dag als Junior Marketing & Communicatie Specialist

Je stapt je kantoor binnen, hangt je jas op en bespreekt de highlights van jouw weekend met je collega’s. Je checkt snel wat er allemaal gebeurt is op de social media van Calco en bekijkt hoe de resultaten van de websites ervoor staan. Mooi, je ziet een stijgende lijn in het aantal conversies, dat gaat de goede kant op!

Tijdens het wekelijkse overleg met je afdeling bespreken jullie wat er deze week op de planning staat en hoe het ervoor staat met de drie focus gebieden: arbeidsmarktcommunicatiecorporate communicatie en niet te vergeten: de interne communicatie naar al je collega’s. Vervolgens ga je door naar een meeting met het recruitmentteam om een wervingscampagne voor nieuwe trainees te bedenken: Welke uitingen gaan jullie gebruiken (online/offline)? En hoe overtuig je hen ervan dat ze hun carrière willen beginnen bij Calco? Doordat jij vanaf het begin tot aan het einde betrokken bent bij de campagnes, heb je volop ruimte om jouw ideeën en creativiteit tot uiting te laten komen.

Nadat je de social media van Calco hebt voorzien van nieuwe updates en de blogs van onze medewerkers online hebt gezet, ga je nog even aan de slag met de corporate website. Je wilt er tenslotte voor zorgen dat potentiële opdrachtgevers precies weten wat ze van Calco kunnen verwachten als partner op het gebied van IT. Je plant later in de week nog even een meetingin met de commercieel directeur om al je ideeën en verbeteringen door te spreken en werpt nog even een blik op je mailbox, voordat de dag er alweer op zit.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent recentelijk afgestudeerd op hbo/wo-niveau, hebt max. 3 jaar werkervaring en kunt snel zelfstandig aan de slag
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met marketing en communicatie, affiniteit met IT is een pré
 • Creativiteit is één van je kerncompetenties en je vindt het leuk om nieuwe ideeën te bedenken én uit te werken
 • Je bent niet bang voor verantwoordelijkheid en ziet het als een uitdaging om jouw taken tot een succes te brengen
 • Afwisseling en uitdaging zijn aspecten die je nodig hebt in je werk, want met de combi van arbeidsmarkt-, corporate én interne communicatie zit je nooit stil
 • Door je proactieve houding pak je kansen en maak je elke dag het verschil

Wat kun jij van Calco verwachten?

Alles over Calco als werkgever lees je hier. Daarnaast bieden we jou:

 • Een uitdagende startersbaan binnen een dynamisch, ambitieus en groeiend bedrijf
 • Een gezellige werkomgeving met jonge en gemotiveerde collega’s
 • Leuke personeelsevenementen zoals het jaarlijkse gala en wekelijkse vrijdagmiddagborrels
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak
 • Mogelijkheden om mee te denken met de groei en ontwikkeling van de afdeling en Calco
 • Een leaseauto óf OV regeling
 • En natuurlijk vullen we maandelijks je bankrekening aan

Sollicitatieprocedure

Als toekomstig Marketing en Communicatie Specialist bij Calco kom jij natuurlijk niet tot je recht met een standaard motivatie. Verras ons dus met een creatieve en originele motivatie, niets is te gek. De eerste stap in het proces is dan ook het toesturen van jouw cv en motivatie. Als je sollicitatie positief beoordeeld is, volgen er nog drie rondes: het maken van de analytische test, het 1e sollicitatiegesprek en het 2e sollicitatiegesprek. Wij houden net als jij niet van ellenlange procedures dus we zullen alle afspraken zo snel mogelijk na elkaar plannen.

Is deze baan perfect voor jou?

Sollicitatiedeadline: uiterlijk 19 juli

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Solliciteren kan via onderstaand formulier. Mocht je motivatiebestand te groot zijn, dan kan je sollicitatie ook naar pz@calco.nl gestuurd worden. Mocht je iets fysieks willen sturen, dan kan dit naar Calco, Planetenbaan 15, 3606 AK Maarssen. Wij nemen na het ontvangen van je cv en motivatie zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: sollicitaties met een standaard motivatiebrief of sollicitaties zonder motivatie of cv worden niet in behandeling genomen.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Margot Renes via mrenes@calco.nl of via 085 2732 720. 

Delen: