CalcoLandelijk 40 uur 0-2 jaar HBO/WO MASTER

Wil jij je continu blijven ontwikkelen in de meest innovatieve bedrijfssector en werken bij de topbedrijven van Nederland? De Calco MasterClass®, uitgeroepen tot Traineeship of the Year, is een uniek tweejarig traineeship dat bestaat uit 2 maanden opleiding en 22 maanden je kennis in de praktij...

Wat is de Calco MasterClass®?

De eerste twee maanden
In twee maanden tijd leiden wij jou op om een vliegende start te maken in de IT. Zo maak je onder andere kennis met de verschillende rollen die er in de IT zijn, ga je zelf een applicatie ontwikkelen en testen én leer je over de plek die IT inneemt in een bedrijf. Daarnaast maak je kennis met Agile en ga je aan de slag met Scrum, zodat je straks gecertificeerd bent als Professional Scrum Master I. Na het volgen van het kernprogramma en de technische verdieping, ga je je specialiseren in een richting die bij jou past.

Jouw opdracht
Je gaat voor 22 maanden aan de slag bij één van onze opdrachtgevers om je daar on-the-job verder inhoudelijk te ontwikkelen. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven die bijna allemaal behoren tot de top-200 van Nederlandse bedrijven en actief zijn in onder andere het bank- en verzekeringswezen, de zorgsector, de industrie, logistiek en overheid.

Waarom Calco?

Onze mensen vormen de kern van onze bedrijfscultuur: jong, betrokken, dynamisch en ambitieus. We willen je zo goed mogelijk leren kennen en we blijven continu in jou en jouw toekomst investeren. Daarnaast bieden we jou:

 • Een fulltime contract voor onbepaalde tijd
 • Een fieldmanager die je begeleidt tijdens je opdracht
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je presentaties kan je gedurende de tweejarige Calco MasterClass vier maal stijgen in salaris
 • Een leaseauto of OV-jaarkaart
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden
 • De kans om te werken bij een top 200 bedrijf van Nederland

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Voor wie?

Je bent recent afgestudeerd en hebt je hbo- of wo-diploma op zak, het maakt niet uit welke studierichting. Daarnaast:

 • Vind je het geen probleem om voor je opdracht te verhuizen en staat dus open voor de verschillende opdrachtgevers van Calco binnen Nederland
 • Sta je te springen om de uitdaging aan te gaan en samen met Calco jouw plek te vinden binnen de IT
 • Ben je leergierig en grijp je nieuwe uitdagingen met beide handen aan
 • Ben je communicatief vaardig en werk je goed samen met je collega’s, waardoor je samen mooie resultaten bereikt
 • Durf je vragen te stellen, ook vragen die niemand anders durft te stellen.

Geen IT ervaring? Op papier aantoonbare ervaring hoeft niet, wél moet je aan ons kunnen uitleggen waarom de IT-wereld voor jou nu de juiste keuze is.

Waar en wanneer?

De eerste twee maanden van de Calco MasterClass doorloop je de opleiding op ons hoofdkantoor in Maarssen, Utrecht. Vervolgens ga je gedurende 22 maanden aan de slag bij één van onze opdrachtgevers, deze zitten door het hele land, maar voornamelijk in de Randstad. Onze MasterClass start elke 1e en 15e van de maand. Je kunt dus altijd op korte termijn bij ons starten.

Sollicitatieprocedure

Wij houden, net als jij, van snelle en simpele sollicitatieprocedures. Zodra jij je brief hebt ingestuurd kan de gehele sollicitatieprocedure binnen 2 wekenafgerond zijn en loop je dus binnen no-time met een contract op zak de deur uit!

Bekijk de uitgebreide sollicitatieprocedure en check onze sollicitatietips om je motivatiebrief en cv nog verder te verbeteren!

Interesse?

Sollicitatiedeadline: uiterlijk 15 november

We ontvangen graag je cv én motivatiebrief. Let op! Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

Doorlopend