CapgeminiUtrecht HBO/WO MASTER

Capgemini is een van ’s werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- en outsourcingservices. Capgemini Group is met bijna 180.000 medewerkers actief in meer dan 40 landen. We helpen onze klanten met transformaties om hun resultaten en concurrentievermogen te verbeteren.

We leveren een reeks geïntegreerde services die zijn gebaseerd op zeer geavanceerde technologie, diepgaande domeinkennis en een uitstekende beheersing van onze vier kerncompetenties.

Wat kunnen we jou bieden?

Een interessante, open werkomgeving met de mogelijkheid kennis te maken met Capgemini als organisatie en als potentiële werkgever;

  • een stagevergoeding conform richtlijnen school tot een maximum van €300 bruto per maand bij een voltijds contract;
  • gebruik van een laptop gedurende de looptijd van de stageopdracht;
  • anderhalve betaalde verlofdag per maand.

De stage

Tijdens de meeloopstage Interne Communicatie ondersteun je de HR afdeling bij het maken van communicatieplannen omtrent een bestaand beleidsstuk. Je vertaalt interne richtlijnen in communicatie naar de medewerkers van Capgemini om de bewustwording te bevorderen. Hiervoor denk je ook na over nieuwe communicatiemiddelen. Naast het optimaliseren van het beleid zal jij je bezig houden met de HR-intranetpagina van Capgemini. De stage vindt plaats op het hoofdkantoor van Capgemini in Utrecht en is per direct beschikbaar.

Wie zoeken wij?

Het betreft een meeloopstage voor een hbo of wo student met een opleiding in Communicatie, Marketing, Commerciële Economie of MER. Voor deze meeloopstage is het belangrijk dat je affiniteit hebt met interne communicatie. Wij zoeken een student met het volgende profiel:

  • je bent gedreven en je stapt gemakkelijk op anderen af;
  • proactiviteit en initiatief nemen zijn jouw kwaliteiten;
  • je bent zelfstandig, goed in plannen en communicatief vaardig;
  • je beschikt over goede writing skills en bent creatief;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • vanaf september minimaal vijf maanden fulltime beschikbaar.

Interesse?

Solliciteer dan direct via de volgende link:

of neem voor meer informatie telefonisch contact op met het Stagebureau via 030 689 32 16 of via stagebureau.nl@capgemini.com

Direct solliciteren

Doorlopend