CapgeminiLandelijk 0-2 jaar HBO/WO MASTER

Zijn de termen grensverleggend, vernieuwend, verantwoordelijk en resultaatgericht op jou van toepassing? En heb je in de afgelopen twee jaar een Bèta opleiding afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou. Aan de hand van ons Traineeship wordt je opgeleid tot Junior Software Developer.

Of je nu wiskunde, natuurkunde, sterrenkunde of kunstmatige intelligentie studeerde; jij past bij ons!

Jouw betekenis als bèta

Via een uitgebreide masterclass van zes weken leiden wij je op tot Software Developer. Na de zes werken ben je Java Certificate Associate en ben je in het bezit van een officieel internationaal erkende certificering. Een mooie start van je carrière.

Wat je daarna gaat doen? Je ervaring uitbreiden door mooie opdrachten bij verschillende financiële opdrachtgevers van Capgemini. Je ontwikkeld complexe en innovatieve producten aan de hand van nieuwe methodes. Hierbij zal het ontwikkelen van websites, applicaties en klantportalen de kern van je werk zijn. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je jezelf op te leiden tot internationaal erkend IT-professional in bijvoorbeeld Frond-End, Mendix, PEGA of TIBCO.

Wil je vooruitstrevend werken, elke uitdaging aangaan en verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de nieuwste technologieën? Dan zit je goed in onze werkomgeving, waar je werkt met de laatste software development technologieën, waar je de beste resultaten behaalt voor de klant en waar je ondertussen werkt aan je eigen soft skills en het uitbreiden van je netwerk.

Waar je komt te werken

Je start binnen de practice Digital Transformation van onze business unit Financial Services Continental Europe, een wereldwijd en gerespecteerd partner in de financiële markt. Onderdeel van Capgemini: een van de grootste ICT Consultancy bedrijven in Nederland en marktleider op het gebied van Consulting, Technology en Outsourcing.

Wat we je bieden

Een kennis gedreven organisatie die zorgt voor optimale ontwikkeling via haar eigen Academy en University. Een echte investering in je toekomst. Ook organiseren wij regelmatig inhoudelijke evenementen zodat de nieuwste technieken en ontwikkelingen gedeeld kunnen worden. Daarnaast bieden wij:

  • direct een vast contact, een eindejaarsuitkering, 26 vakantiedagen (en je kunt er nog meer kopen) en een premievrij pensioen;
  • één simkaart en laptop van de zaak en alle bijbehorende faciliteiten om flexibel en op elke locatie te kunnen werken;
  •  een maandelijkse mobiliteitsvergoeding die je kan gebruiken voor een lease auto of bruto uit kan laten keren.

Jouw achtergrond

Je bent een ondernemend persoon, die nieuwsgierig is naar innovatie. Je wilt je steeds blijven ontwikkelen en hebt op dit moment maximaal 2 jaar werkervaring. Je beschikt ook over:

  • een afgeronde bèta-opleiding op hbo- of wo-niveau;
  • interesse in ICT, wat we terugzien in je cv;
  • interesse in de financiële sector;
  • een goede beheersing van de Nederlands en Engels taal vanwege het internationale karakter van onze klanten;
  • de bereidheid om te reizen.

Interesse?

Ben jij de toekomstige Software Developer die wij zoeken? Solliciteer dan direct en laat ons weten waarom jij bij ons past. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Angèl Wijnhard van de afdeling Corporate Recruitment via angel.wijnhard@capgemini.com / 06-11046746.

Direct solliciteren

Doorlopend