CGI NederlandRotterdam 40 uur Afstudeerstage HBO/WO MASTER

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven afstudeerders die willen bijdragen aan het succes van onze klanten. Een afstudeerder bij CGI kijkt verder dan de oplossing en is in staat de juiste oplossing in te zetten om de klant te helpen. Als afstudeerder zit je in het laatste jaar van je ople...

 

Afstudeeropdracht Ruimtevaart

IT Starts with you! 

De meeste afstudeeropdrachten worden in overleg met jou gedefinieerd, dus als je al een idee hebt voor een afstudeeropdracht, dan is dat zeker bespreekbaar bij ons. Mocht je echter nog niet zo’n goed idee hebben, dan helpen wij je graag met het vinden van je (afstudeer)pad. Zoals hieronder bijvoorbeeld. 

Hoe word je begeleid? 

Tijdens je afstudeerstage word je begeleid door een ‘buddy’, die je door je stage heen helpt. Na je stage bieden we veel afstudeerders een baan aan. Je komt dan misschien in aanmerking voor een van onze intensieve starterstrajecten. Zo heb je mogelijk na je afstuderen meteen je 1e baan te pakken. 

Wie zoeken wij? 
Afstudeerder op HBO/WO niveau -opleiding in een technische richting (b.v. Informatietechniek / (technische) Informatica, elektrotechniek, lucht- en ruimtevaarttechniek) 

Aanleiding 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven afstudeerders die willen bijdragen aan het succes van onze klanten. Een afstudeerder bij CGI kijkt verder dan de oplossing en is in staat de juiste oplossing in te zetten om de klant te helpen. Als afstudeerder zit je in het laatste jaar van je opleiding. 

Als afstudeerder beschik jij over kennis die van toegevoegde waarde is om een bijdrage te leveren aan Mission Critical systemen. Je bent veelzijdig en bereid die extra stap te zetten die soms nodig is. 
Binnen het CGI Space team richten we ons op verschillende thema’s. Binnen deze thema’s kunnen afstudeeropdrachten worden geformuleerd op basis van de afstudeerrichting en de afhankelijk van de behoefte van CGI. De thema’s zijn: Satelliet Navigatie & Security, Aardobservatie, Down stream Space Applicaties. 

Voorbeelden van afstudeeropdrachten zijn combinaties van onderzoek en ontwikkeling van prototypes / nieuwe functionaliteit. Denk bijvoorbeeld aan security risico analysis op basis van een door CGI gevoerde methodiek, het definiëren/ uitwerken van potentiële aardobservatie oplossingen, etc. 

Het unieke van werken binnen Space is je betrokkenheid bij de gehele Software Life Cycle. Je kan betrokken worden bij de specificatie en jaren later, na de bouw van het systeem, de uitrol bij de klant voor je rekening te nemen of te ondersteunen vanuit jouw vakgebied 

Opdracht 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven afstudeerders die willen bijdragen aan het succes van onze klanten. Een afstudeerder bij CGI kijkt verder dan de oplossing en is in staat de juiste oplossing in te zetten om de klant te helpen. 

  • Als afstudeerder zit je in het laatste jaar van je opleiding. 
  • Als afstudeerder beschik jij over kennis die van toegevoegde waarde is om een bijdrage te leveren aan Mission Critical systemen.
  • Je bent veelzijdig en bereid die extra stap te zetten die soms nodig is. 

Binnen het CGI Space team richten we ons op verschillende thema’s. Binnen deze thema’s kunnen afstudeeropdrachten worden geformuleerd op basis van de afstudeerrichting en de afhankelijk van de behoefte van CGI. De thema’s zijn: Satelliet Navigatie & Security, Aardobservatie, Down stream Space Applicaties. 

Voorbeelden van afstudeeropdrachten zijn combinaties van onderzoek en ontwikkeling van prototypes / nieuwe functionaliteit. Denk bijvoorbeeld aan security risico analysis op basis van een door CGI gevoerde methodiek, het definiëren/ uitwerken van potentiele aardobservatie oplossingen, etc. 
Het unieke van werken binnen Space is je betrokkenheid bij de gehele Software Life Cycle. Je kan betrokken worden bij de specificatie en jaren later, na de bouw van het systeem, de uitrol bij de klant voor je rekening te nemen of te ondersteunen vanuit jouw vakgebied. 

Stagevergoeding 

CGI vergoedt €500 onkosten bruto per maand op basis van 40 uur per week afstuderen. 

We willen het beste uit je halen. Durf jij het aan? 

Is een opdracht innovatief, technisch of complex? Met jouw inzet en enthousiasme kun je het aan. 
Voor jouw inzet krijg je wat terug. 

We bieden je alle ruimte om je te ontwikkelen. Rond je je opdracht succesvol af ga je dan verder specialiseren middels één van onze Graduate Classes. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en rekenen erop dat je zelf het voortouw neemt. 

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden of sollicitatieprocedure? Lees hier meer over op www.werkenbijcgi.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Direct solliciteren

Doorlopend