CGI NederlandRotterdam 0-3 jaar HBO/WO MASTER

Kom jij als Junior EO Application Engineer met technisch inhoudelijke achtergrond ons Space team versterken?

Functiebeschrijving:

CGI heeft decennia lange ervaring met de bouw van software gebaseerde systemen voor onze klanten in de ruimtevaartsector. Met de komst van GALILEO en het COPERNICUS programma heeft het gebruik van die systemen een hoge prioriteit gekregen. CGI heeft als doelstelling, de kennis van en ervaring met ruimtevaart data, toe

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Junior Earth Observation Applications Engineer breng je kennis mee van het gebruik van aardobservatiedata. Je hebt interesse in diverse toepassingen voor diverse klanten. 
Je koppelt inhoudelijke kennis aan creativiteit en probleem-oplossend vermogen. Je ziet het als een uitdaging om je te verdiepen in problemen en deze op te lossen met o.a. aardobservatiedata. 

In deze rol zal je focus liggen op de technische aspecten van de applicaties en je hebt interesse in de implementatie- en de commerciële voordelen van het gebruik van de applicaties. 

Je zult betrokken worden bij meerdere projecten. Je houdt continue je kennis op pijl. Je bent een trekker binnen jouw vakgebied en hebt er geen moeite mee voor een groep te staan om jouw aanpak te verdedigen. Je bent pro-actief en je hebt een visie op je vakgebied of je wilt deze ontwikkelen. 

Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Criteria:

Vereiste kwalificaties

  • 0-3 jaar relevante werkervaring met aardobservatie toepassingen of soortgelijk
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Buitengewone interesse in de remote sensing industrie/markt

Technische skills

  • System engineering
  • Remote sensing
  • Space data
  • Big data
  • ICT

Opleiding / Certificeringen

  • Afgeronde HBO/WO opleiding met een sterke ICT component

We bieden
Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Interesse?
Solliciteer direct! Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com

Wat mag je van ons verwachten:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Direct solliciteren

Doorlopend