CGI NederlandEindhoven, Arnhem, Maastricht, Noord-Brabant, WO/HBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie op het gebied van (Technische) Data Privacy waarbij je meewerkt aan inrichting, ontwikkeling en consultancy op het gebied van (Technische) Data Privacy en heb je affiniteit met privacy wetgeving en de toepasbaarheid in de digitale wereld?

Dan ben je CGI aan het juiste adres.


Functiebeschrijving:

De wereld verandert snel. Door digitalisering en de ontwikkeling rondom de inzet en gebruik van data en de daarbij behorende wet en regelgeving is het van enorm belang dat bedrijven hier op de juiste wijze mee om kunnen gaan en meerwaarde behalen uit gegevens. Voor elke organisatie is dan ook cruciaal om in te spelen op huidige en toekomstige wetgeving rondom privacy en data en de impact die het heeft op bedrijven. Maak het met CGI!

Wij zoeken Technisch Data / Privacy Consultants consultants met 0-3 jaar ervaring op het vlak van IT Delivery, Security of Operations en een duidelijke affiniteit met Privacy.

Taken en verantwoordelijkheden:

Privacy en Data Privacy zijn op dit moment in de markt en bij bedrijven veel gehoorde termen waarbij de handhaving en invoering van de Europese privacy wetgeving (General Data Protection Regulation) zeker een rol spelen. Privacy is niet een puur juridische aangelegenheid maar raakt door de verregaande digitalisering alle aspecten van bedrijven en overheden. Ter versterking van ons team dat zich bezig houdt met privacy wetgeving en alle technologische hulpmiddelen die hier mee samen hangen, zoeken wij Data Privacy Consultants die onze klanten gaan helpen bij het maken van de vertaal slag van de in de wetgeving gestelde kaders naar (technische) oplossingen op het gebied van privacy. 

Heb je een sterke ambitie, de drive om je te (blijven) ontwikkelen en ben je ondernemend ingesteld geeft het adviseren, implementeren en ontwikkelen van technische oplossingen voor onze klanten je energie, dan pas je bij CGI!

Criteria:

  • Een afgeronde HBO/ WO opleiding informatica, Business Informatics, Computer science of vergelijkbaar.
  • Interesse in complexe vraagstukken gericht op privacy en beschik je over eigenschappen als analytisch, zelfstandig, kritisch en resultaatgerichtheid.
  • Goede overall kennis van ICT infrastructuur en Architectuur.
  • Sterke affiniteit met nieuwe technologische ontwikkelingen en de toepasbaarheid hiervan.
  • CIPP/E of CIPP/T is een pré.
  • Ervaring in privacy- of security-gerelateerde rollen. 
  • Teamspeler met een professionele uitstraling en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • In het bezit van een Rijbewijs.

We bieden
Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Interesse? 
Solliciteer direct! Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Corné Martens via 06-20598081 of corne.martens@cgi.com.

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com

Wat mag je van ons verwachten:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Direct solliciteren

Doorlopend