De Carrièrebus als werkgever

We helpen jonge talenten om hun toekomst vorm te geven. Onze ervaren carrièrecoaches bieden gericht advies over zaken als personal branding, solliciteren, doorstuderen, werkgevers, (studierelevante) bijbanen, stages, startersfuncties en traineeships. Op deze manier begeleiden we studenten bij de eerste stap naar de arbeidsmarkt.

Ontvang je graag persoonlijk advies in je zoektocht naar een leuke (bij)baan, stage, startersfunctie, traineeship en/ of werkgever? Wil je graag weten welke mogelijkheden aansluiten op jouw achtergrond en ambities? Of heb je behoefte aan een oriënterend gesprek met een ervaren coach? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend carrière-adviesgesprek op maat.

Gratis en onafhankelijk carrière-advies

Ben jij een hoogopgeleide student of starter en heb jij behoefte aan een persoonlijk carrièreadvies of heb jij een specifieke carrièrevraag? De Carrièrebus helpt jou gratis én onafhankelijk bij het opstellen/ verbeteren van je cv, het schrijven van een sollicitatiebrief, de voorbereiding op je sollicitatie, het vinden van een geschikte bijbaan, stage, startersfunctie of traineeship én de werkgever die bij jou past! Daarnaast adviseert De Carrièrebus o.a. nog over doorstudeermogelijkheden en over hoe je jezelf het beste kunt profileren op de arbeidsmarkt.

  • Cv-check op maat
  • Workshops & trainingen
  • Persoonlijk carrière-adviesgesprek
  • Individuele coaching
  • Carrièretips

BCF Career Event

donderdag 24 mei 2018 Beatrix gebouw, Expo Zaal in de Jaarbeurs Utrecht.

Het BCF Career Event wordt georganiseerd door Hyphen Projects, een specialistisch projectbureau met uitgebreid trackrecord in het opzetten en organiseren van sectorspecifieke beurzen en congressen in de sectoren Healthcare, Life Sciences, Chemie, Food & Farma. Tevens organiseert zij de conferentie Innovation for Health, de BioBusiness Summer School en is eigenaar van de carrière- en vacaturewebsite BCFjobs.com. Deze site dient tevens als ondersteuning van de events. Heeft u vragen over de website, de beurzen of andere producten van Hyphen Projects, neem dan gerust contact op.

Ook wij, De Carrièrebus, als jouw eventuele nieuwe werkgever, zijn aanwezig op de BCF Career Event.

Kom gerust bij ons langs en maak kennis!

Bekijk evenement

Evenementen

Maak kennis met De Carrièrebus op de volgende evenementen:

24mei

BCF Career Event

Beatrix gebouw, Expo Zaal in de Jaarbeurs Utrecht. donderdag 24 mei 2018

De Carrièrebus nieuwsberichten

Zo win je de War for Talent in 2018

vr 9 maart 2018

Na jaren van broeiende spanningen en sluimerende wapenstilstanden lijkt de War for Talent nu echt losgebarsten. Volgens het CBS ...

Iceland has made it illegal to pay women less than men

di 30 januari 2018

A new law enforcing equal pay between genders came into effect on January 1, 2018, according to Al Jazeera.