DSW Zorgverzekeraar als werkgever

DSW is een zorgverzekeraar met landelijk ruim 550.000 verzekerden. Bij DSW vinden we dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit.

Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota’s uitbetalen. Daarom zijn wij nauw bij de zorg betrokken, hebben we een uitstekende relatie met onze klanten én zorgverleners en participeren we in veel zorginhoudelijke projecten.

Bijna alle systemen die ons helpen bij de serviceverlening aan onze verzekerden, bouwen wij zelf. Voorbeelden hiervan zijn onze websites (dsw.nl, mijn.dsw.nl) en apps die we continu testen op gebruiksvriendelijkheid. Ook aan de backend werken we hard aan nieuwe en huidige systemen om te zorgen voor een snelle en correcte dienstverlening. We bouwen in het .Net-framework en C# met steeds meer focus op web. Daarbij gebruiken we de beste tools en waar mogelijk de nieuwste versies. Opleidingen op maat en het delen van actuele en nieuwe kennis vinden wij erg belangrijk.

De mens staat centraal

De mens staat voor ons centraal, zowel buiten als binnen het bedrijf. Dit komt terug in de persoonlijke benadering van verzekerden, maar ook in de vele mogelijkheden die medewerkers krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Een informele sfeer en grote collegialiteit zijn kenmerkend voor het werken bij DSW.

11 vacatures bij DSW Zorgverzekeraar

Traineeship ICT

Schiedam Traineeship HBO/WO

Output Streamliner

Schiedam Starter HBO/WO

Relatiebeheerder Care/Cure

Schiedam Starter WO

Medewerker Klantenservice

Schiedam Starter HBO

DevOps Traineeship

Schiedam Traineeship HBO/WO