DSW ZorgverzekeraarSchiedam HBO/WO MASTER

Net afgestudeerd? Technische HBO-, WO-studie of PhD? Zet jouw technische vaardigheden in om meer dan een half miljoen verzekerden van de beste service te voorzien met het DevOps Traineeship van DSW!

De ICT-afdeling is de grootste afdeling van DSW Zorgverzekeraar. Al onze systemen up en running houden is essentieel voor onze dienstverlening en daarbij zijn onze DevOps een belangrijke schakel.

Dit wordt jouw traject

Als DevOps Trainee ligt je basis bij het team van Service & Beheer. Je inwerktraject begint met opleidingen in Powershell en MCSA, waarbij je intensief begeleid wordt door ervaren collega’s. Je opgedane kennis pas je direct toe in de praktijk, bijvoorbeeld door meerdere dagdelen in de week aan te schuiven bij een van de verschillende scrumteams om hen met jouw expertise verder te helpen. Hierbij doen we een beroep op jouw sociale vaardigheden en ondersteunen je daarin door persoonlijke coaching en trainingen. Deze sterke combinatie van leren en werken maakt dat je in een jaar alle facetten van het werk leert kennen.

Op basis van je voortgang zullen je taken steeds meer uitdaging bieden. Uiteindelijk wordt jij een van onze inhoudelijke troubleshoot experts en een belangrijk aanspreekpunt voor verschillende scrumteams. Dan heb jij je ontwikkeld tot infrastructuur architect!

Dit is wat we doen

Software bouwen die voldoet aan de hoge eisen die wij en onze toezichthouders stellen. Dit betekent onder andere alle nieuwe software gecontroleerd naar productie brengen, onze netwerken en servers optimaliseren en zorgen voor een ondoordringbare beveiliging. Een oog open houden voor de nieuwste ontwikkelingen op alle gebieden, zoals de cloud en nieuwe beveiligingsmogelijkheden, is standaard een onderdeel van onze werkzaamheden.

Wij zoeken iemand die:

 • Recent een relevante technische HBO of WO-opleiding of PhD heeft afgerond  
 • Het echt leuk vindt om met netwerken en systemen te werken 
 • Houdt van aanpakken 
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en daarin verantwoordelijkheid neemt 
 • Nieuwsgierig is en oog heeft voor de nieuwste technische ontwikkelingen

Wij bieden:

 • Een baan met inhoudelijke uitdaging op hoog niveau 
 • Een uitgebreid ontwikkeltraject met persoonsgerichte coaching 
 • Goede balans tussen werk en privé 
 • Vanaf het begin een marktconform salaris 
 • Een professionele maar vooral ook informele werkomgeving met leuke collega's 
 • Gezellige werksfeer met regelmatig borrels, gamenights en andere activiteiten

Sollicitatieproces

Voor deze vacature zijn we op zoek naar twee nieuwe collega’s die tegelijk aan het traject beginnen. Één nieuwe collega is gevonden, nog één te vinden! Aanmelden voor het traineeship kan tot zondag 1 oktober. De sollicitatieprocedure zal bestaan uit een assessment en gesprekken in meerdere rondes.

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Rob Graveland (Teamleider Service & Beheer) via telefoonnummer (010) 2466 270 of mail naar ictwerving@dsw.nl.

Direct solliciteren

Doorlopend