DSW ZorgverzekeraarSchiedam HBO/WO

Als output ontwikkelaar sta je midden in de organisatie en stem je continu met heel veel collega’s heel veel zaken af. Alle communicatiestromen richting onze klanten verlopen namelijk via het systeem waar jouw team verantwoordelijk voor is.

De code die jij schrijft zorgt ervoor dat de juiste informatie uit verschillende systemen met de juiste uitstraling, op het juiste moment via het juiste medium wordt verspreid.

De functionele uitdaging is het constant moeten kunnen schakelen en prioriteiten bijstellen terwijl je ook procesmatig te werk gaat. In bijna al onze systeemontwikkelingsprojecten zit de communicatie met onze klanten verweven. Als er dus eens iets misgaat of dreigt te gaan moet je onmiddellijk aan de bak: snel afstemmen met alle technisch en functioneel betrokkenen, problemen in kaart brengen, beslissers op één lijn krijgen en knopen door hakken. Ondertussen is het ook wel fijn als de sprintplanning van je team overeind blijft.

De technische uitdaging is creatief om kunnen gaan met bestaande systemen, snel kunnen analyseren wat de oorzaak is van een probleem en hoe en wanneer dit op te lossen. Onze ICT infrastructuur is complex en dat zijn jouw applicaties dus ook; voor jou meteen een mooie uitdaging om je als ontwikkelaar helemaal in vast te bijten. Je moet overzicht kunnen houden over de gevolgen van een probleem of een oplossing en daarop ook kunnen anticiperen. Ben je er nog?

Mooi! Voor deze functie zoeken we een doorbijter met ervaring. Je kijkt verder dan je neus lang is en bent nieuwsgierig naar de beste oplossing voor een probleem. Je houdt van technische uitdagingen en weet een goede balans te vinden tussen kwaliteit van de software en de snelheid van opleveren.

We zoeken iemand met:

 • Ervaring met de volgende software is een pré: StreamServe (of andere CCM-software), SQL, Powershell, C#, XSLT
 • Analytisch denkvermogen en een HBO of WO werk- en denk niveau
 • Technische opleiding, ICT opleiding is niet verplicht, wel een pré
 • Een sterke persoonlijkheid en genoeg overtuigingskracht
 • Een procesmatige werkstijl waarbij je ook snel moet kunnen schakelen en prioriteiten moet kunnen stellen
 • De vaardigheden om ook een adviserende rol aan te kunnen nemen

Wij bieden:

 • Veel ruimte voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Een informele en dynamische werkomgeving met leuke collega’s
 • Goede balans tussen werk en privé
 • Prima arbeidsvoorwaarden (denk aan goed salaris, volledige OV-vergoeding en 13e maand)
 • Geregeld een borrel, spelletjesavond of andere zelf in te vullen gezelligheid
 • Direct veel eigen verantwoordelijkheid

Procedure:

De sollicitatieprocedure bestaat uit een analytische test en tenminste twee gesprekken. De gesprekken vinden op dezelfde dag(deel) plaats waardoor je snel weet waar je aan toe bent!

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met Jeroen de Haan (Afdelingshoofd ICT) via (010) 2466 466.

Direct solliciteren

Doorlopend