Kramp als werkgever

Samen groeien met Kramp, it’s that easy! Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manieren waarop wij onze professionaliteit gebruiken om tot succes te komen, is de basis voor ons zakelijke succes: een leidende positie in de markt. Met een omzet van bijna 750 miljoen, 3000 medewerkers en 10 distributiecentra zijn we momenteel actief in maar liefst 26 verschillende landen!

Al ruim 60 jaar proberen we het werk voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions zijn we strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM. Gestart vanuit een klein schuurtje in Varsseveld, is Kramp nu een Europees e-business bedrijf en servicepartner voor onze klanten. Een partner die klant specifieke oplossingen biedt en helpt om de volgende stap vooruit te maken.

Neem jij met ons de volgende stap in jouw carrière? De kramp-wereld is veelzijdig, afwisselend en stimulerend. Binnen onze collegiale en ambitieuze werkomgeving kun je jezelf verder ontwikkelen. Wie ideeën inbrengt en verantwoordelijkheid wil nemen én met passie en teamspirit zijn doelen nastreeft, gaat bij ons een mooie toekomst tegemoet. En: wie eenmaal voor Kramp heeft gekozen, blijft gewoonlijk bij ons. Door onze ambities en groei liggen er altijd nieuwe uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden op je te wachten. Bij Kramp is geen dag hetzelfde!

Kernwaarden Kramp

Onze identiteit wordt bepaald door onze waarden. Dit is wie we zijn, wie we willen zijn en de boodschap die we willen uitdragen. Dit vraagt om continue inspanning van onze mensen. Om samen succesvol te zijn, verwachten we dat iedereen een waardevolle bijdrage levert.

  • Klant eerst: Kramp bouwt aan langdurige relaties met haar klanten. We helpen klanten hun resultaten te verbeteren en dragen bij aan hun succes op de lange termijn. Als onze klanten succesvol zijn, dan zijn wij dat ook. Voor ons betekent 'klantgerichtheid' dat we nauw samenwerken met onze klanten, hun taal spreken en dat we ze persoonlijke aandacht geven. Wij denken altijd in oplossingen. Hoe ingewikkeld een vraag ook is, wij vinden een oplossing: It's that easy.
  • Betrokken: Kramp is een bedrijf met een familiecultuur waar de sfeer vriendelijk, warm en persoonlijk is. Vrijheid en vertrouwen zijn essentieel. Plezier en enthousiasme vormen de basis van ons werk.
  • Samen: Bij Kramp werken we op een professionele manier samen. We delen kennis en expertise, meningsverschillen en successen met elkaar. We werken samen op basis van gelijkwaardigheid. Daarom staat onze deur altijd open en kunnen we rechtstreeks worden aangesproken. We doen dit omdat samenwerken en delen bijdraagt aan de kwaliteit van onze producten en services. Onze communicatie is open, eerlijk en direct. Wij vinden het delen met onze collega's, klanten en leveranciers belangrijk, want door te delen, kunnen we groeien.
  • Ondernemerschap: Kramp is een ambitieuze onderneming. We nemen initiatief, we blijven onszelf ontwikkelen en streven voortdurend naar het verbeteren van onze positie als marktleider. Daarom verbeteren wij continu onze organisatie met een focus op kwaliteit en efficiency.

9 vacatures bij Kramp

Market Researcher

Varsseveld Starter WO/HBO

Technisch Sales Medewerker Voertuigtechniek

Varsseveld of Leek Starter MBO/WO/HBO

Flexpool medewerkers Logistiek

Varsseveld Starter

Logistiek medewerker

Varsseveld Mid-career MBO/HBO